keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tähtioppilas

Torsten pääsi tänään kiropraktikko Sybil Moffatin hoidettavaksi aina niin ystävällisen ilmapiirin keskelle, Vihti DC:hen. Matkat ja lastaukset sujuivat loistavasti ja ilta oli kesäretkien parhaimmistoa, vaikkei ruusuketta tullutkaan kotiin viemisiksi ;) 


Torsten nautti antaumuksella Sybilin hoidoista. Hieman oli jäykkyyttä oikealla takana, mutta muuten kaikki vaikutti olevan kunnossa. Torsten sai jälleen paljon kehuja, ja kertoi Sybil Torstenin olevan ihan tähtioppilas hänen luennoillaan, "puuttuvan" atlasnikaman vuoksi. Ei sentään mallioppilas ;) Akupunktioneulat saivat aikaiseksi pientä mutta päättäväistä vastaanpanemista ja ne täytyi pistää melko vauhdikkaasti selkään. Ensimmäistä kertaa näin ponin oikeasti potkivan päin ihmistä, mutta onneksi Sybil oli ajantasalla ja nopea liikkeissään, eikä mitään vahinkoa sattunut. Kuriton tapaus, halutessaan! Neulojen pois ottaminen oli myös pienimuotoinen show, ja lopulta nappasin itse viimeisen neulan kevytperäisen ponin selästä vasta pihamaalla. 

"Voi, sä olet kyllä maailman kivoin eläinlääkäri!"

Aikaisemmin poni on ollut Sybilin hoitojen jälkeen huomattavasti suorempi ja ryhdikkäämpi, toivotaan että T vastaa tällä kertaa yhtä hyvin hoitoon :) 

"Halataan vaan jos haluut, mut älä kerro tätä sitten muille, jooko? Jälkikäteen lisäys; "En olisi koskaan halannut sua, jos olisin tiennyt sun hirveistä neuloista!"

Nyt saunan kautta nukkumaan, pitkä mutta onnistunut päivä takana. Toisaalta, eilen puoli yhdeksän jälkeen mun vintti pimeni ja seuraavan kerran jotain aivotoiminnan tapaista oli havaittavissa viideltä aamulla, kun siirryin sohvalta vielä tunniksi sänkyyn nukkumaan. Eipä ainakaan ole univelkaa enää ;) Huomenna pojat saavat pitää vapaata ja itse suuntaan vihdoin kampaajalle, jes! Palaillaan siis loppuviikosta, poneilla luvassa maastoilua, ohjas-ajoa sekä seurakoulukisat! :)

6 kommenttia:

 1. Ponissasi on niiiin kaksi puolta.
  Ihana ja herttainen ruunanrupsukka. Perheponi <3
  Ja sitten se toinen puoli,kesytön ja kuriton troublemaker, alkuori.

  Mokoma. Sietäis hävetä.

  Ponin neulakäyttäytymistä lukuunottamatta 10+ reissu. Deeceehen on aina niin mukava mennä, kulttuurimatka. Miten niin iso talli voi olla niin rauhallinen ? Siellä ei huuda,kiroa ja meuhkaa edes tallikoirat :)
  Huippu paikka.

  VastaaPoista
 2. Joo, se on ihan kamala - ja kamalan ihana. Vallaton tapaus! ;)

  VastaaPoista
 3. Miten olet päässyt Sybil Moffatin asiakkaaksi? On euroopassa hyvin arvostettu,ei taida ottaa uusia asiakkaita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DC on hoitanut tämän asiakkuuden, heidän sivuilleen tulee aina tietoa milloin Sybil on seuraavan kerran tulossa - jos on nopea, niin saattaa mahtua mukaan! ;)

   Poista
 4. Tiesitkö että Sybil hoitaa saksan koulumaajoukkueen hevoset, osaavissa käsissä sinun Torsten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tiesin :) mielestäni on ihanaa, että hän silti viitsii hoitaa tälläistä putteakin, vielä niin positiivisella asenteella ! :)

   Poista