tiistai 21. toukokuuta 2013

..ja allikosta ylös!

Huh, mä olen aivan kuitti. Loppu Slut. Työpäivä alkoi jo kuudelta aamulla, ja meno oli melko hektistä aina neljään saakka. Silloin mä suuntasin tallille - äidin kautta. Tallilla reippaasti Torsten kuntoon, ja vihdoin ratsastamaan! Eilisestä asti olin mielikuvaharjoitellut päivän treeniä. 


Muutaman viikon olen ratsastanut ponia uudella Sprengerin kolmipalalla, ja se on toiminut hyvin, mutta mun on ollut vaikeampi ratsastaa ponia ryhtiin niillä. Nyt vaihdoin kuolaimen takaisin niveleen, ja ai että. Oli niin kevyt poni edessä! Tietysti koko tunnin kestänyt hoilaus "rennot kädet, elävyyttä, pehmeyttä, istu takapuolellasi" oman pään sisällä auttoi asiaa ;) Mä olen huomannut, että kun olen tunnilla, teen vain sen mitä valmentaja pyytää. En jotenkin kykene itse ajattelemaan silloin, ja kaikki aika menee korjatessa niitä asioita, mitä valmentaja nyt pyytääkään fiksaamaan. 

 
Noniin, siihen treeniin. Päätavoite oli saada poni kevyeksi, check. Hieman ryhdikkäämmäksi lyhyillä askeleilla, check. Suoremmaksi, lavat haltuun, check. Taipuisaksi, almost check. Oikealle oli vaikea saada etuosa johtamaan, ja poni tarjosikin usein ympyrällä ratsastaessa heittämällä takapään sisälle. Treenin jälkeen olin oikein tyytyväinen. Niin taisi olla ponikin. Ehkä vähän väsynyt, mutta se unohtui pian, kun tarjolla oli pellon täydeltä vihreää. Into oli totta kai myös mukana nautiskelemasta kesäisestä illasta ja tarjoiluista. Sekin saattoi olla hieman väsynyt, joskaan ei työnteosta vaan huutamisesta. Herralla oli tänään(kin) paljon asiaa meille. 

Onni on tallimestari, joka pelasti meidän huomisen maastoreissun laittamalla oej etukengän kunnolla kiinni paikoilleen. Torsten saisi todellakin opetella käyttämään jalkojaan oikein. 


Mä kuvittelin, kun yhdeksältä istuin tähän sohvalle, että rentoudun ihan vain hetken ja menen ennen kymmentä nukkumaan. Ja sitten tajusin, että neloselta alkoi Twilight ... No, kerkeää sitä nukkua myöhemminkin ;)

7 kommenttia:

 1. Hyvin sovinistisen ponisi pääkoppaa on sekotettu viimepäivinä MIEStuomareilla ja NAIS kengänlaittajilla. Rankkaa ;)

  Eilen ponnysen ilmeet kyllä nauratti. Kirjaimellisesti suu mutrulla,nenä nyrpyssä, hegittämättä hiljaa hän pohti kohtaloaan kun irtokenkää kiinnitettiin.

  Huvittava poni ja ihana, avulias tallimestari !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poni oli kauhuissaan tästä vääryydestä, mihin tämä maailma on menossa?!

   Poista
 2. Täälläkin yksi joka oli menossa aikaisin nukkumaan, mutta neloselta tuli Twilight...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pakkohan se oli katsoa, ei tullut kysymykseenkään mennä nukkumaan... ;)
   Tosin, tämän aamun melkein pilasi kaksikon erohuhut! Eikö ne nyt vaan voisi olla ikuisesti yhdessä? :D

   Poista
 3. Hienoa, että treeni sujuu taas paremmin :)
  Rupesin lueskelemaan jokin aika sitten tätä sun blogiasi aikaisempaa ahkerammin ja nyt oon ihan koukussa teidän turinoihin! Blogi on kokonaisuudessaan omaan silmääni erittäin miellyttävä niin ulkoasunsa kuin runsaiden hyvälaatuisten kuvien ja laadukkaiden tekstiensäkin puolesta. Ponipallerosikin ovat niin suloisia ja hienoja!

  Olisi kiva kuulla teidän suunnitelmista lähitulevaisuudessa (voi olla, että näistä olet aikaisemmin jo kertonutkin, mutta omaan silmään ei ole blogisi selailun aikana osunut) :)

  http://iltapaivapulla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva jos tykkäät ! Meillä ei kummoisia suunnitelmia ole, vaikka nyt olen Torstenille aika tarkan kisakalenterin alustavasti tehnykin. Vahvistetaan vaan b-ratoja ja ehkä mahdollisesti startataan a-tason rata syksymmällä ;) Inton päätavoite on syödä hyvin ja nauttia elämästä! <3

   Poista