torstai 9. toukokuuta 2013

Helatorstai

Kylläpä on lomapäivä tehnyt hyvää :) Aamupäivä meni törkeästi vain sohvalla maatessa, ilman että tein mitään! Paitsi että, pesinhän mä pyykkiä. Ei olisi kannattanut, pilasin nimittäin ihan itse kisavaatteeni ... Mun tyylikkäässä Equilinen kisapaidassa ei ole enää valkoiset kaulukset, vaan vaaleansiniset. Samoin kisatakin valkoiset tereet ei ole valkoista enää nähneetkään... Voi itku. Joskus suututtaa olla niin tyhmä! 


Loppupäivä meni paremmin, ponipoikien kanssa :) Torsten pääsi ekana duuniin. Käytiin aluksi kartanon teillä kävelemässä, nyt kun sillä on taas uudet tanssikengät jalassa. Sitten kentälle hommiin. Koko eilisillan katselin youtubesta kouluratsastusta, ja olin tuudittautunut sellaiseen dressagemoodiin, ettei mitään rajaa. Vaan ihan ei sujunut niinkuin elokuvissa :D Kaikki toimii perjaatteessa ihan ok, mutta en saa ratsastettua ponia ylös. Kun pikkukäynnillä - joka siis aiemmin on toiminut - yritin, poni veti herneet nenään, sillä sehän tuntuu raskaalle, melkein jopa työlle ;) Lopuksi pääsimme kompromissiin, hieman matalampaan muotoon mutta kevyenä ja herkkänä mun avuille. Joskus täytyy joustaa tälläisen pässiponin kanssa ... Härkäpää ja pässiponi, se ei ole mikään paras yhdistelmä ;) 
Valitettavasti viikonlopun Maken ajo peruuntui taas, ja ensi viikon Antin valmennus myös. Toivotaan, että saisin jonkun huutamaan meille, kipesti apua tarvitisin! 

Into viikko takaperin. Nopeasti on tullut paljon vihreämpää!

Eikä ainakaan tänään tullut mieleenkään vetää talviratsastussaappaita jalkaan ... ;)

Into puolestaan taisi olla menossa montelähtöön. Käyntiduuni sujui ihan rauhassa, mutta raviin kun lähdettiin, vei Herra mammaa ympäri kenttää pää taivaissa ja etujalkoja heitellen! :D Uudet tanssikengät olivat selkeästi  tehokkaat ;) Lopuksi sain ihan käynti ravi siirtymisillä ponia jonkin näköiseen jumppamoodiin, mutta oli se kyllä aika vallaton. 
Ihana, lämmin ilma jotenkin lamaannutti mut, ja hengailin tallilla tekemättä oikein mitään järkevää vielä pitkän tovin... No, pääsivät pojat sentään syömään vihreää ja kamoja tuli putsailtua ... Huomenna olisi tarkoitus suunnata maastoon. Ja hiphei, huomenna on taas perjantai! Palaillaan :)

4 kommenttia: