sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Sinivalkoista


Ihanaa äitienpäivää, äidit! 

Omalle äidilleni olin (kerrankin suunnitellut jotain!) varannut jo kuukasi sitten pöydän Klippanilta. Vaan koska äiti höpötti jotain sen tapaista, että äidit saisivat itse päättää mitä äitienpäivänä tehdään (siis mistä lähtien? :D), jouduin perumaan varauksen. Niin joo, ja mitä se äiti sitten halusi meidän tyttärien tekevän päivän kunniaksi. Tyhjentää komposteja. (Onneksi hän lopulta tuli toisiin aatoksiin ... ;))

Torstenilla oli tänään jännä päivä, kun Vaurion Ville nousi pitkästä aikaa ponin selkään! Allekirjoittanut vain istui rennosti kentän laidalla, nautti auringon lämmöstä ja siiderin kylmyydestä :D T meni oikein kivan näköisesti, ja lopuksi pääsin itsekin fiilistelemään selkään, mikä tietysti oli astetta hauskempaa, kun alla oli puolikas sidukka ja läpi ratsastettu poni ;)
Puolipidätteisiin ja kääntämiseen mun täytyy jatkossa kiinnittää enemmän huomiota. Saatiin edellä mainittujen huomautusten lisäksi hyviä treenivinkkejä, joita ajattelin ruveta toteuttamaan Tn kanssa heti huomenna, vielä kun asioiden pitäisi olla tuoreessa muistissa. Tiistaina menemme puomitunnille, lauantaina on Maken ajo ja sunnuntaina olisi luvassa kisat, joten viikko näyttää hyvälle! Palaillaan :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Noo, mä en ole aiemmin käynyt sielä tai perehtynyt karttaan, mutta ihan tässä Uudellamaalla :)

   Poista
 2. Ihana äitienpäivä <3

  Ja kyllä, tahdon tosiaankin klippanille joku pv, mutta niiiiiin paljon kun pidänkin lapsista, en suuremmin halaja ravintolaan päivänä jolloin sen kansoittaa alle metriset tahmatassut ;) Ymmärrät pointtini sitten joskus. Vanhempana ja viisaampana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, onhan sekin totta. Tosin, kun kysyivät montako lasta on mukana, olin hetken hiljaa ja vastasin että kaikki on yli 18-vuotiaita, kun blondi ei ihan tajunnut, että kysymyksellä ajettiin takaa sitä, että montako syöttötuolia me tarvitaan :D

   Poista
 3. oi Ville Vaurio on ihan paras voin vain kuvitella kuin hyvältä on heppa tuntunut sen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olihan poni aika makee ; tosin sellaiseen moodiin kuin Make ohjasajaen ponin saa, ei ole päässyt vielä kukaan ;)

   Poista