perjantai 24. toukokuuta 2013

Loma

Mulla on ollut tänään kesän ensimmäinen lomapäivä. Päivä on ollut loistava. Todellinen kesäpäivä. Ja ehkä se tuntui kahta herkullisemmalta eilisen piiitkän työpäivän jälkeen :) 


Nukuin pitkään, heräsin hitaasti. Päivällä kävin tallilla, harrastamassa ensimmäiset ulkohyppelöt Torstenin kanssa. T oli niiiin hieno! Ensimmäiset hypyt meni vähän kysellessä, että onko pakko - ja pysythän varmasti kyydissä ;) Loppua kohti meidän maahankaivettujen esteiden ylittämiseen löytyi jo hyvää imua, ja poni olisi selkeästi halunnut mennä korkeampia! 
Hieno poika :)

Suihkun kautta Torsten ja tottakai Intokin pääsivät harjoittelemaan taas laidunelämää. Ei ole olemassa mitään parempaa, kuin makoilla ruohikossa ja katsella omien poikia, heidän nauttiessaan laitumen annista.

Ratsastushousut päällä kävin äidin ja siskon kanssa vielä syömässä paikallisessa Rossossa. Nälkäisenä ei koskaan pitäisi tilata ruokaa, 300 gramman pihvissä oli aikamoinen puurtaminen ... ;) No, tarjoilijamme kyllä totesi, että hyvinhän se meni ... Ja jotta koko kylä voi puhua mun syömistavoista, lähdettiin Filmin kautta kotiin. Myyjä naureskeli mulle mennessäni maksamaan miltei kahden kilon karkkisäkkiä, eikä se tainnut uskoa, vaikka selitin, ettei kaikki ole minulle ... No, väliäkös tuolla, ruoka on ihanaa :D Minuun ja poneihini sopisi sanonta "Elän syödäkseni" ;)

Rentoa viikonloppua! 

2 kommenttia:

  1. Hyvä asenne, elämästä pitää nauttia! Mukavaa lomanjatkoa sinulle ja teidän laumalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitoksia, tosin mun lomailut jatkuu joskus myöhemmin kesällä, tämä nyt oli vain pidennetty vkl ;)

      Poista