lauantai 18. toukokuuta 2013

Ihan ei mennyt nappiin

lätkän osalta, mutta toisaalta - nyt ei ole enää mikään kiire päästä katsomaan huomista finaalia, vaan kisapaikalla voi viettää rauhassa koko illan ;) 

Heidi Svanborg-Lodman ja uskomaton Corleone.

Aamu meni nauttiessa LORin loistavasti järjestetyistä kansallisen tason koulukisoista, lähinnä suokkiluokkaa seuratessa. Hienoja hevosia ja kaunista ratsastusta oli ilo katsella! Ylitse muiden, Corleonen ja Heidin yhteistyö oli upeaa katseltavaa, niin kuin aina. Siinä olisi kyllä hyvä isäehdokas, mikäli joskus ryhtyisi varsapuuhiin :)

Torstenin sukulainen, Saaren Valta.

Äitini napsi luokan alkupään hevosista kuvia; mikäli omistajat/ratsastajat haluaisivat niitä, voi muhun ottaa yhteyttä kommentilla tai sähköpostilla; jilla.lappalainen@hotmail.com

Jalopenon lisäykset olivat niin hienoja!

Vappu-Tötterö, hän myös Tn sukulainen.

Hieno hieno Silvolan Elmeri, jolla oli paljon asiaa ;)

Valitettavasti loppupää suomenhevosista jäi katsomatta, kun piti rientää K-maatalouden kautta tallille. Torsten pääsi samantien Maken ohjasajoon; melko hyvä tapa hoitaa ponin liikutus ennen kisoja ;) Alussa Torsten vähän vastusteli, mutta rauhoittui loppua kohden ja ravasi oikein tahdikkaasti. 

Ratsastaja melko yrmeän näköinen, onneksi ratsu ei! 


Into pääsi ratsun hommiin, mutta me ei päästy juurikaan käyntiä pidemmälle Sedän ontuessa etujalkaansa ravissa - sitä en vain ymmärrä, miksi I ontui vasempaa etujalkaa, sillä eihän siinä pitäisi olla mitään "vikaa"? Oikean jalan polvessahan ne luunsirut on ... No, katsotaan huomenna uudestaan. 

<3

Nyt opettelemaan huomisia ratoja ja ehkä puolella silmällä katsomaan Euroviisuja, jospa Suomi pärjäisi siellä lätkää paremmin! :) Lauantai-illan jatkoja! 

2 kommenttia: