perjantai 17. toukokuuta 2013

Jännitystä ilmassa!

Miten se onkaan aina niin, että kun kilpailuiden lähtölistat ilmestyvät, alkaa hirmuinen jännittäminen? Mä olen ottanut niin chillisti kuin vaan voi, suunnitellut ponillekin hyvin rennon viikko-ohjelman, mutta tänään aamulla listojen tullessa nettiin, alkoi panikoiminen ja jännitys. Jännittävää on mennä uuteen paikkaan, ratsastaa kaksi rataa - muistankohan kumpaakaan ;) - millainen tuomari on vastassa, miten poni käyttäytyy. Miten osaan itse ratsastaa.


Aamupäivän hötkyiltyäni jännitys kuitenkin laantui, ja nyt on enää superkivaa lähteä kesäretkelle :) Toivottavasti ilmat suosii ja Suomi pääsee finaaliin lätkässä - pronssiottelun aikoihin me ollaan vielä radalla, ja finaalinkin katsomiseen saadaan ajaa kaasu pohjassa takaisin ;) 


Ponin viikko-ohjelma on ollut varmasti sen omasta mielestä mukava. Maanantaina ratsastus, tiistaina puomeja, keskiviikkona Sybil, eilen vapaa ja tänään vähän maneesissa juoksemista ja vihreästä nauttimista ;) Huomenna on sentään Maken ohjasajo, edes jotain työhön viittaavaa. Jospa Intokin pääsisi huomenna taas ratsun hommiin! 


Mukavaa viikonloppua teille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti