perjantai 10. toukokuuta 2013

Perjantai-illan huvit

Pojilla oli tänään eilisen tuuppailun jälkeen palautumispäivä, ja käytiin jalkaisin samoilemassa metsässä ja maistelemassa vihreää :) Lämmin ilma, ilta-aurinko, kesän tuoksu ja hevoset, Pätkistä unohtamatta <3

Venyy venyy!

Siinäpä ne tämän illan huvit olivatkin, lätkästä tuskin viime esityksen perusteella suurta huvia on tiedossa - vaikka toki niin toivomme ja tsemppaamme - eikä herätyskellokaan anna armoa aamulla, kun suuntana on klo 5.00 aamutalli :) 

Positiiviseen päivään on kulunut poikien lisäksi melko tehokas työpäivä intialaisella lounaalla ja kalenterin päivitystä. Näyttäisi olevan seuraavan parin viikon heppailut balancessa, jes! Nyt jännittämään matsia, nauttikaa kesä-illasta! :)

P.s. Joudun perumaan puheeni, Hyvä Suomi!!

6 kommenttia:

 1. Hyvin veti suomi :D
  Sulla on ihana blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, nehän on vetänyt tosi hyvin!(Heräsin juuri... ;)) Kiitos :)

   Poista
 2. Mitä sun on tarkoitus kisata Torstenin kanssa tällä kaudella? Kai sä jo A:ta starttaat? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, ensin me vakiinnutetaan meidän B-radat selkeästi 60 % paremmalle puolelle, mutta kyllähän se A houkuttelisi ... Vaan etenkin suomenhevosten kanssa on turha kiirehtiä, He A - Va B on kuitenkin se taso, mitä pidemmälle ei oikein suomenhevosen kanssa pääse. Mutta saas nähdä jos jossain vaiheessa jonkun harjoitus A:n yrittäis vetästä :) Mitä teillä on suunnitelmissa tälle kaudelle?

   Poista
 3. Toukokuinen kesäilta on enemmän kuin hetki sitten ,ikitalven keskellä, uskalsi toivoa.
  Valolla ja lämmöllä on ihmeellinen vaikutus. Suloinen suvi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ja nyt etenkin tämän päivän sään perusteella ei enää tarvitse puhua keväästä, kyllä nyt on jo kesä! Vaikka hevosilla se kesä taitaa alkaa vasta kun pääsee laitumelle :)

   Poista