sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pappavirtaa!

Aamupäivällä katsoin True Bloodin ensimmäisen jakson. Suuntasin sen jälkeen tallille, ja ajattelin, että illalla katson ainakin kaksi jaksoa lisää tuota viihdyttävää sarjaa. Nyt, kun kello on kymmenen, ja aloitan tämän lyhyen kuvapainotteisen postauksen teon, totean itsekseni, että taitaa olla nukkumatti seuraava, mitä katselen. Mihin tämä päivä katosi? 


Tallillakin oli vain yksi ratsu ratsastettava, kun Torsten lepäilee vielä. Kohta sen kanssa on kyllä pakko alkaa kävelemään, että pysyy poni nahoissaan ;) Toisaalta, saapahan poni miettiä rauhassa oppejaan ja pääsen useammin itse Inton selkään. Ja tänään Pappamopossa oli kyllä hevosvoimia paljon enemmän kuin yksi! 


Mentiin pellolle, jossa ajattelin kevyesti jumppailla. Herra oli toista mieltä, kun teemana tuntui olevan "Näin tippuu Jilla" :D Poni pelleili huolella, pelkäsi kaikkea, pukitteli, teki mitä ihmeellisimpiä loikkia ja näytti todellakin, että häntä ei Papaksi kutsuta! Ja mua vaan nauratti. Eihän sille voi edes suuttua. Kikatin niin että laakso raikui, kun Into vei mua kuus-nolla pukkilaukassa ympäri peltoa. (Jos allani olisi ollut Torsten, tilanne olisi voinut olla eri...) Possu vaihteli laukkaa sen mukan kun yritin kääntää sitä vastakkaiseen suuntaan, eikä kävelyvaihdetta löytynyt. Lopulta, vatsalihakset kipeinä nauramisesta, tulin alas selästä vapaa ehtoisesti. Poni voitti ;) Tai ainakin luuli voittaneensa. Minulla oli suuntana nimittäin maneesi :P Ja ponihan meni hienosti. Todella kevyenä ja hyvin avuilla, oli kyttäämättä mitään. Ihana ! Tyytyväinen hevonen. 

Hmm, todella fiksu 22-vuotias ...


Ooooh, tuolla ON jotain kamalaa!

Mä en nyt pysty keskittymään, mun pitää vahtia tota metsää...

Tai vähintään yrittää tiputtaa ratsastaja!

Voih, miten komea olenkaan!

Ja kaikilla on hauskaa!

Iltapalaksi tein krapulaisille miehille mokkapaloja (yhtään en itseäni ajatellut ;)) ja tosissaan, nyt tsekkailemaan nukkumattia. Toivottavasti se löytää perille teidänkin sänkyihin! :)


8 kommenttia:

 1. niin kiva kuin tätä sinun blogia on lukea, minua on jo pidemmän aikaa häirinnyt tuo sinun kypärättömyys "/ varsinkin tätä tekstiä lukiessa. onko sinulla mitään perustelua/syytä sille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huono tapa ei taida olla peruste? Eihän sille mitään perustetta edes voi olla. Mukavuudenhalu ja laiskuus? No no. Vieraiden kanssa pidän kypärää ja esteitä hypätessä. Vieraissa paikoissa omillakaan hevosilla en menisi ilman kypärää.

   Poista
 2. Ihana Into, haha ! :D Toi nimi sopii sille... ;) Ja tosi hyviä kuvia kaikki, toi viimenen tosin sai mut juoksemaan jääkaapille ja masentumaan ku en sit löytänykkää mitää herkullista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä Into on ihan nimensä veroinen... :D

   Poista
 3. Ei ole ihme että Into yritti karistaa sinut kyydistä kun kerran papattelit sitä. Joudatkin jonkhaan. Se mikään pappa ole !! Nih. Se on Setähevonen.
  Lajinsa ehdotonta parhaimistoa.

  Mutta juu,jos nauru pidentää ikää, niin tänään pellon laidalla tuli lisää vuosia. Monta. Hauska hevonen. Paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juujuu, mutta se Voisi olla Pappa, iänsä puolesta! :)

   Poista
 4. Vooooi, tuu tekee mulleki mokkapaloja, slurps ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ne on kyllä oikeasti niin helppoja herkullisia, ja pellillinen riittää moneksi päiväksi... :)

   Poista