keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Happy feelings

Hei! Tulin vaan kertomaan teille hyvin menneestä työpäivästä, jonka aikana sain aikaan vaikka ja mitä, sekä tulevaisuuden estetykistä!!
Verkkasin ponin valmiiksi tallipitäjällemme, joka on nyt muutaman kerran siis hyppinyt Torstenilla. Viime kerrasta oli kuitenkin mennyt jo miltein kuukausi, enkä itsekään ole hypännyt tässä välissä. Kuitenkin jo alkuverkassa poni tuntui aivan todella hyvältä, ravaili puomipyramidin yli kuin vettä vaan ja oli täysin rento laukassa molempiin suuntiin.
Estepilotin alla homma ei olisi voinut mennä yhtään paremmin. He tulivat ravipuomeja ja kahta ristikkoa, joissa oli apuna sekä etu- että takapuomit. Poni teki kaiken loistavasti, oli rauhallinen, teki hallittuja hyppyjä mutta kuitenkin imi esteelle. *Kop kop kop*, kyllä tästä vielä estehevonen tulee.

5 kommenttia:

  1. Hyvä Torsten !
    100% suoritus, eikä yhtään sirkushuveja yleisölle :)


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, ja sitä kuitenkin riitti! Ehkä odotettiin jotain muuta ;)

      Poista
  2. Tulee,tulee. Esteponi. Perjantaiaamun perinteisessä irtojuoksutuksessa Poni hyppäsi itsekseen maneesiin jätetyn yksittäisen ISON (mun mielestä,totuus on kaikkea 60-80 cm välillä;) ) pystyesteen yhtään epäröimättä. Molemmin puolin olisi voinut mennä ohi,mutta se ei ollut Torstenin mielestä tarpeellista :) Ihana.

    No,hyppääminen oli sille tänään muutenkin "se" juttu. Oli mokoma koko ajan hyppäämässä Inton selkään. Sellaista ei hyvällä katsota ;)

    Mulla on aina ja kaikkialla kamera mukana,mutta ei tänään. Sori. Ei siis kuvamateriaalia todisteeksi esteponin touhuista.

    VastaaPoista