perjantai 25. tammikuuta 2013

Ajattelevainen poni

Perjantai. Onneksi. Aamu lähti niin heikolla hapella käyntiin, ettei mitään rajaa. Kolmen aikaan töissä totesin, että mä voin ihan hyvin lähteä jo kotiin, kun mitään en saa aikaiseksi. Ja täällähän minä, tekemättä yhtään mitään makaan sohvalla ja leviän entisestään, perjantai-iltana! Keski-iän kriisi? Ilmeisesti näytänkin jo keski-ikäiseltä, kun edes ABC ei vaivaudu kysymään henkilöllisyystodistusta ostaessani keuhkojen pilaajaa... Tätyy ehkä yrittää tehdä asialle jotain!

Ponilla ei kuulemma tänään enää ollut kuumetta, mutta oli näyttänyt vähän nuutuneelle. Reppana poika :( On rankkaa hyvittää kuluja. Ponihan siis säästää minulta tällä tavoin kaikkien (kivojen ja odotettujen; Carolina Westerlund, Antti, hyppäri) valmennuksien kulut, ja nyt on enää 5 euroa vajaana koko omavastuu puhelimesta hoidettu. Kyllä poni korvaa! ;)

Huomenna luvassa aamutallia ja lainahepan ratsastusta. Ehkä jopa illalla vähän kuplivaa ja korkoja, mikäli herään tästä koomastani! 

Oikein hyvää viikonloppua teille, ja kiitoksia vielä kaikille viime postaukseen kommentoijille, saitte kyllä jälleen hymyn huulilleni :) Ja toki kysymyksiä ja toiveita saa edelleen esittää, eihän niihin mitään erillistä postausta tartte :)

P.s. Jos joku osaisi auttaa mua sen toivotun tykkäysnapin kanssa, olisin kiitollinen. En vaan osaa sitä laittaa! :D

12 kommenttia:

 1. Ulkoasu -> Blogitekstit - muokkaa -> sieltä raksia kohtaan toiminnot(?) ja senhän saa sitten muutettua vaikka miksi ja sitten eri toimintoja saa muokattua painamalla siitä muokkaa :) toivottavasti osasin selittää selkeästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sieltä mä olen yrittänytkin, onnistumatta :D Yritetään uudestaan ...

   Poista
  2. Ja pitää muistaa painaa tallenna-nappia ;D

   Poista
  3. Sekin on tehty!! :D Ja aina kun meen katsomaan sitä, niin siellä se on, samallailla kun esim. tunnisteet, mutta silti mitään ei näy...

   Poista
  4. Itsellä ei kyseinen viritys edes toimi. Yritetty on ja eipä vain toimi, sit taas toisessa omassa blogissa tuli heti ja kaverille sain sen heti. Ehkä se tykkäys-nappi vaan boikotoi meitä? :D

   Poista
  5. Todella ärsyttävää :D Ehkä me laitetan blogspot boikottiin! :D

   Poista
  6. Mäkään en saa nappuloita näkyviin, vaikka mukamas ovat siellä, niin mitään ei kuitenkaan näy... en siis osaa tässä auttaa, mutta annan vähän muuta pohdittavaa, sillä sinut on haastettu :) http://pientapuhetta.blogspot.fi/2013/01/musta-aurinko.html

   Poista
 2. Torstenin korvauspalvelu toimii :)
  Mieti miten paljon parin tulevan kuumeesta toipumisviikon aikana poni säästää sulle rahaa,kun ei tarvitse reenailla.
  Säästöposs eiku PONI ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ;) Ihan uusi ajattelutapa tähän sikakall... siis sika säästävään harrastukseen!

   Poista
 3. Silkkaa säästöä :D
  Juuri nämä ovat niitä helmiä joilla voi perustella hevosenpidon mielekkyyttä perheen epäileville osapuolille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, voiko joku muka epäillä tätä harrastusta?! Silkkaa säästöä kun on, sanon minä. ;)

   Poista