maanantai 7. tammikuuta 2013

Kuume

Matkakuume, ratsastuskuume, kevätkuume, sisustuskuume, kenties ihan oikeakin kuume? Hyvä ettei vauvakuume. (Paitsi ponivauvoihin liittyvä.)


Ratsastuskuume check. Antti kävi vähän laittamassa meitä ruotuun. Ja onnistui, jälleen! Jo heti alkuun heitin estepenkin pois, ja menin tunnin ilman satulaa. Huomenna taas reidet huutaa hoosiannaa tai ainakin venyttelyä. Aktivoitiin takapäätä väistöin, oltiin tarkkoina jokaisen askeleen astumisesta ja teimme siirtymisiä. Vej otti alkuun muutaman sentin lyhyempää askelta kuin oej, mutta väistöillä saimme olkanivelen avattua, jolloin ero tasaantui. Vasen laukka oli siistiä, kunnes piti siinäkin tuoda etuosa ympyrällä sisälle. Se tuntui ponille mahdottomalta. Jalat vaan sekosivat. Lopuksi, hyvin hyvin lievänä, tehtävä onnistui. Into ei päässyt mitenkään erikoisen päätä huimaavalle jumpalle, kun osoittautui ihan kaheliksi. Eikä ne jalatkaan ehkä ihan niinkuin piti toimineet. Katsotaan huomenna uudestaan. 

Matkakuume senkus kasvaa. Ei kellään olisi mitään vinkkejä edullisen budjetin euroopan matkoista? Rantaa ja kulttuuria. Mieluummin kulttuuria. 


Sisustuskuume vähän laski Iittalan kastehelmi-kulhoilla. Thanks Mamma <3


Ja kevätkin tekee koko ajan tuloaan. Tulppanejen avulla tietysti tuntuu näin sisällä vähän enempi keväiselle. Kuitenkin, tänäänkin ne sormet jäätyivät heppatunnin alussa. Mutta parempaa kohti mennään, koko ajan! Ihanaa maanantai-iltaa teille. Huomenna ollaan jo melkein viikon puolivälissä :)

10 kommenttia:

 1. Matkakuumetta myös täällä! Hieman helpotusta tuo juuri varattu viikonloppumatka Roomaan. Äkkilähdöistä löytyi edullisesti matka ihan tammikuun loppuun (: Kerran olen siellä aiemmin käynyt, enkä pitänyt kaupungista oikeastaan yhtään. Nyt kun turistisesonki ei ole pahimmillaan myönnyin antamaan sille uuden mahdollisuuden. Todella edullinen hinta toki saattoi hieman vaikuttaa asiaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Rooma kyllä houkuttelisi! Mulla lähtöaikaan ei vaan nyt ole mahdollinen - huhtikuussa kun muuallakin on vähän lämpöisempää, silloin haluaisin ja töiden puolesta pystyisin lähteä.

   Ihanaa reissua! :)

   Poista
 2. Pari postausta taaksepäin käy ilmi, että sulla on sisko? Onko hänellä hevosta, jos on, miksi ette pidä niitä samalla tallilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienempänä hänkin ratsasti, nykyään lähinnä kiristämällä ja uhkailemalla saan sen käymään max 2 krt vuodessa tallilla moikkaamassa poneja :)

   Poista
 3. Tuo sinun suomenheppa on niin makian näköinen! Ihan kateellisena seuraan blogiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torsten kiittää ja kuittaa, että kateellinen ei kannata olla! :)

   Poista
 4. Torsten on hirmu kivan näköinen! Itselläni on kasvamassa 2v oma kasvatti, pieni oripoika jolla sama isä. Go Tottilaiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kivaa! Tottilaiset ON hienoimpia! :) ja ilmeisen kovapäisiä myös ;)

   Poista
 5. Sun hevoset kulkevat tosi hienosti ylämäkeen,makeet niskat,suomenhevosiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin munkin ja tietysti poikienkin mielestä :)

   Poista