torstai 17. tammikuuta 2013

Rullaa rullaa

Kevättalvi on kaunista aikaa. Olisi pitänyt olla aurinkolasit matkassa, kun autoa ajaessa sokaistui valon osuessa silmiin. Työhuone tulvi valoa ja lämpöä. Valkoiset kalpeat seinät muuttuivat vähän vähemmän kalpeiksi, hennon keltaisiksi. Kellon lyödessä 17 näki vielä eteensä. Love it <3 


Ponit olivat ihania tänään. Niin herttaisia. Torstenin kanssa jatkui satulan sovittelu. Jäljelle jäi Barsbyn kanter ja albionin k2, jotka pääsevät viikonloppuna ratsastukseen asti. Tämän päiväinen Anky-satula tippui pelistä pois raviin siirtyessä. Se oli liian ahdas. Ahdas satula aiheutti Torstenilla vähän pohkeen taakse jäämistä ja edestä tyhjäksi muuttumista. No, ei se kertaakaan tyhjä ollut, mutta seuraava vaihe olisi ollut tyhjä, ja siitä sitten rullaus. Sopii kyllä satulan nimeen ;) 


Askellajien jälkeen ponit saivatkin hetken olla vapaana maneesissa. Aika lux, että sai olla arki-iltana vain omien ponien kanssa rauhassa maneesissa.


Päivän tehokkaasti käyntiin lähtenyt dieetti loppui iltapäivällä, kun pöydälleni tuotiin herkullisen näköinen mustikkacupcake. Ja voin kertoa, että se myös maistui siltä :) 

A moment on the lips, forever on the hips ... 

Mulla on näillä näkymin sekä lauantaina että sunnuntaina opetusta ratsastuksen saralta, joten varmasti palaan niihin. Siihen asti, oikein ihanaa perjantaita ja viikonloppua teille! 

2 kommenttia:

  1. Miten viidestä satulasta jäljelle jääkin kaksi arvokkainta...Ei mikään yllätys ;)

    Onneksi Anky ei istunut täydellisesti,ettei leima satulassa velvoita mihinkään ei toivottuun rullailuun ;) Tajusin muuten että meillä on autotallissa Ankyn padeja,oiskohan kohta varustekirppiksen aika...

    Koska nykyinen satulanvaihtorumba palvelee VAIN kermapyllyilyyn ihastunutta kuskia,niin kysynkin eikö riittävä määrä herkullisia kapkeikkejä aja saman asian kun extrapehmeä istuin satulassa ;) Fylli kun fylli ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai on vai, mä en edes muista sellaisia? :D Kirppis pystyyn vaan!

      Ja hei, ei se ihan noin mene, kyllä se mustangi laukassa heiluu. Estepilotin mukaan "kakskytä senttiä vasemmalle!". Tosin, voihan olla, ettei mikään satula tule pysymään tuon jumppapallon selässä aivan liikkumatta ...

      Poista