lauantai 5. tammikuuta 2013

Päivän menu

Aurinkoon herääminen on ehkä paras tapa aloittaa päivä. Etenkin, kun ei ole kiire nousta, vaan voi vain tuijotella vaaleansinistä taivasta ja haaveilla, että ulkona on kesä. 

Ihastuttavia auringonsäteitä. 

Jossain vaiheessa sitä sitten tajuaa, ettei talvi kesäksi haaveilemalla muutu (ei, siihen tarvittaisiin lentokone), joten ylös vaan ja kaikki hyöty auringosta irti! 


Ensin aloitin valokuvailemaan kotia, viimeisiä kuvia joulukoristeista, ennen kuin huomenna täytyy korjata ne pois. Sääli, mä niin nautin kuusesta, valokransseista ja tekstiileistä. 
Ehkä mä en otakaan vielä kransseja pois.


No, pähkäilyiden ja kameralla leikkimisen jälkeen oli suuntana talli. Hanki houkutteli, mutta eihän sielä oikeasti voinut mennä. Äitin hanki kantoi, ponia & ratsastajaa ei. Ehkä mä olin se liikapaino? ;) 


Maneesi calling. Pitkä käyntijumppa ponilla, joka olisi mieluummin hypännyt esteitä. Tyhmä omistaja ei antanut, vaikka se oli eilenkin saanut irtojuoksutuksessa hypätä. Vapaa ehtoisesti loikkasi miltei 80 cm pystyn, mitä ei koskaan ole tehnyt aiemmin. Joten, eihän poni voi ymmärtää, miksei tänään saanut hypätä. Sen sijaan yritin kyllä kysellä siltä, että miten ne Warwickin harjoitukset nyt menikään. Poni vastasi, että vapaalla ohjalla, hän päättää suunnan ja tahdin. En sitten uskonut. 


Lopulta poni olikin oikein mainio. Laukassa oikeaan sain tehtyä muutamia onnistuneita toistoja lyhentämisestä ja kääntämisestä. Ne muistutti ihan pikkiriikkisen piruettilaukkaa. Oikeasti!
Vasemmassa ei ollut puhettakaan moisesta. Siistiä peruslaukkaa se kuitenkin oli.


Into pääsi koirakävelylle. Se nautti, ihan niin kuin taluttajansakin. 

Koti-ilta on sujunut rauhallisesti, vaan ei todellakaan kevyesti. Ruuaksi teimme pizzaa. Oikein maukasta. Miltein ravintola tasoa ;)


Jälkiruuaksi sitten vohveleita. Oikein ei maukasta. 
Ei ravintola tasoa. 


Ja koska eilen häikäilemättä valehtelin teille, enkä tosissaan mennyt mitään kirjaa lukemaan vaan sammuin ilman prosentteja tähän sohvalle, yritän tänään mennä ajoissa sänkyyn kirjan pariin. Huomenna tiedossa töitä, uusi valmentajatuttavuus sekä iltatalli. Pitkä päivä siis tulossa! Toivottavasti teillä on vähän rennompaa. Sluibailkaa minunkin puolesta ja olkaahan varovasti, ulkona on liukasta. Ja kylmä. 

4 kommenttia:

 1. Siis lukeeko tuolla ylempänä että minä ja poni olemme yhtä painavat ?
  Totuus sattui, ikävästi ;)

  Voffelit näyttävät herkulliselle,tulppaanit raikkaille ja auringonsäteet ihanille. Eilen oli selvästi maaliskuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en mä sitä tarkoittanut! :D

   Vohvelit vain näytti herkulliselle, ei maistunut kovinkaan kummoiselle...

   Poista
 2. Kiva että blogissasi on muitakin kuin hevosjuttuja(vaikka hevosesi hienoja ovatkin),nämä sisustusjutut on just hyviä.Millä kameralla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, kiva kuulla! :) Kuvailen Nikon D3100-kameralla, kotijuttuja lähinnä putkella DX 18-55mm, annoinkohan mä oikeat infot? Muutama kk takaperin aloin vasta kuvailemaan muillakin kuin automaatti-asetuksilla ;)

   Poista