sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Loppiainen

Vielä muutama tunti aikaa julkaista viimeiset kuvat tämän vuoden joulusta. 
Nämä linnut on yksi mun lempparikoristeista. Pienenä halusin samanlaiset linnut, mitä Yksin kotona 2-leffassa nähdään, mutta sain sitten tälläisen tädiltäni lahjaksi. Ensin ne tietysti ripustettiin vanhempien puuta koristamaan, mutta viimeiset kuusi vuotta ne ovat löytyneet omasta puusta. 

Piparkakkutalli meni tietysti tallille tuhottavaksi :)

Ponit liikkuivat hyvin tänään. Torsten oli ehkä vähän väsynyt, mutta toimi hienosti. Ja jaksoi kyllä säikkyä nurkkia. Tottakai! Ei sitten tietenkään tehnyt pitkää ratsastusta. Ehkä ihan hyvä, että tunti loppupeleissä peruuntuikin. Huomenna on kuitenkin tiedossa Antti. Ihanaa!

Intolla en ole uskaltanut ratsastaa viime tiistain jälkeen, vaikka se onkin ollut täysin puhdas. Jotenkin sitä on vaan niin varovainen Papparaisen kanssa. Olisi sen kanssa kyllä jotain voinut tehdä, virtaa nimittäin riitti ;) Ratsastin lähinnä askellajit läpi ja käynnissä jumppasin, mutta tosi vetreän tuntuinen se kyllä oli. Huomenna sitten enemmän töitä, kun kerta energiaa riittää ja jalat todistettavasti liikkuu oikein. 

Jotain flunssanpoikasta ilmassa, satulan etukaari on kuorrutettu nenästä tippuvalla tavaralla ja kurkku vähän kipeä, mutta muuten olo on loistava - taas on saanut koko päivän mennä ja puuhastella! Tästä mä tykkään!

2 kommenttia:

  1. Meillä maneesin päädyt ovat nyt kolme päivää olleet enemmän ja vähemmän tappelun aihe ekan vartin. Sitten kun mulla on jo käpy kärähtänyt niin yht´äkkiä ei enää yhtään teekään mieli kytätä. Äyks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Torstenille on vaan turha tollasesta sanoa - ottaa vaan enempi vettä myllyyn silloin. Ja Intoahan ei komenneta ;) Täytyy siis vain purra huulta olla itse tyyneys niissä tilanteissa, on nimittäin ainoa keino näillä puteilla.

      Poista