tiistai 22. tammikuuta 2013

Hannu Hanhi, tai jotain muuta

Voi että, mikä olo! Reilun puolen tunnin lenkki ja kroppa kiittää. Meillä on tallilla semmoinen SRL ratsastajan kunnonkohotushaaste, jossa juostaan 1500 m, sitten treenataan ja puolen vuoden päästä juostaan uudelleen. No, mä juoksin melko hitaasti yhden kolmasosan matkasta, jonka jälkeen happi ei enää kulkenut. Jos en tietäisi, en uskoisi että olen joskus juossut saman lenkin kuuteen minuuttiin. Siihen on vähän matkaa ...! 

Hermot pysyi kuin pysyikin kasassa tänään hyppärillä. Oikein hyvin, molemmilla. Vain kerran Torsten teki vähän pituusloikkaa muistuttavan pompun, muuten tultiin oikein mallikkaasti, kevyellä tuntumalla mutta hyvällä imulla. Hulvattoman huonolla istunnalla kylläkin. Poni oli kyllä vähän vetelä, mutta ihan pirteä. Ja löytyihän siihen hyvin menneeseen tuntiin lopulta syypääkin. 39 asteen kuume. Onneksi poni syö, juo ja on korvat hörössä ihan niinkuin aina ennenkin.

Whoops!

Meidän tallilla on nyt kiertänyt pientä pöpöä, missä hevoset lämpöilevät muutaman päivän, mutta sitten se menee ohi. 


Näinpä ollen, ainakin Carolina Westerlundin viikonlopun odotettu valmennus jää meiltä väliin. Tämähän on kuin vanhaan (hyvään) aikaan, poniin iski jälleen Hannu Hanheus - tällä kertaa se taisi vain haluta vähän pidemmän loman... 

Ilman apupuomia! :)

Into sai kunniatehtävän toimia vetoheppana eräälle hyppytuntilaiselle muutamille puomeille. Ja voi, kun Herra oli itseensä tyytyväinen. Loppu ratsastus meni kyllä sitten ihan penkin alle, kun hän olisi halunnut vain hypätä, ja mieli meni paljon kovempaa kuin jalat. Vaikka meni ne jalatkin nopeasti. 

Torstenilla siis lomaa ja seurailua, Into saa jumppailla muutaman päivän enemmänkin. No, molemmat on varmasti tyytyväisiä ;)

6 kommenttia:

 1. Voi kun toinen on innoissaan, ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä esteet ponin innostaa, vaikka olisi kuinka kuumetta ;)

   Poista
 2. Reppana Poniparka :(
  Ei oo kivaa olla kipeä.
  Mutta selittyihän sekin miksi se oli niin äärettömän rauhallinen hyppärillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poni parka :( Mutta joo, olihan se aivan liian rauhallinen :D

   Poista
 3. Höh, tolle kuumeelle.
  Mä jo luulin, että Torstenia rauhoitti vanhempi herrasmies samalla tunnilla ;-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sanos muuta. Nyt jää vielä Anttikin väliin. Itku!

   Voihan se olla, että tämä vanhempi konkari kuitenkin myös rauhoitti ponia? Se nimittäin tykkäsi, ettei tarvinnut olla yksin! :)

   Poista