lauantai 26. tammikuuta 2013

Rock'n roll and 2Pac

Kotona soi sekalaisesti rokkia ja räppiä. Parit pitkät ja huuruiset on jo kulautettu kurkusta alas, ja fiilis lähentelee kattoa. Noutoruoka on jo tuhottu. Hiukset on laitettu ja päällä on paidat, joissa yläkroppa näyttää mahdollisimman hyvältä. Selvä poikienilta! 

Keski-ikäisenä minä jään kotiin palelemaan. Ja ihmettelemään Amalian antamaa haastetta. Runous, ounou. Ei ole koskaan ollut vahvin lajini... ! 

Aamutalli meni sutjakasti. Ratsastin lainatammaa, johon olisin kyllä tarvinnut tarkemman käyttö-oppaan ;)Sitten liikutin Intoa kentällä. Enkä muista siitä mitään :D Ihan kuin olisin nukkunut koko ajan, vaikka eihän sekään pidä paikkansa. Etenkin käyntiosuus oli niin rentouttavan ihanaa, että olisin voinut oikeasti nukahtaa. Ihana, rakas Setä-hevonen <3 Torstenilla ei ollut kuumetta enää, ja se oli selkeästi pirteämmän oloinen. Pian me ollaan taas back on track!

Semmoista. Tämän hurjan pitkän ja laadukkaan tekstin aikana pojat ovat saaneet muakin vähän bilefiilikselle. Ja voisin kuulemma ihan hyvin lähteä mukaan, mähän oon kuin jätkä. Kiitos vain ja hyvät illanjatkot teille <3 


P.s. Senni the Guru yritti saada tykkäysnappulaa laitettua mulle, mutta jotenkin blogspot boikotoi mua. Joten pahoittelen, tästä ei vaan voi tykätä! 


8 kommenttia: