sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Miinuksen puolella

Oli vähän noloa huomata eilen alkaessani sitten lähempänä puolta yötä leipomaan niitä porkkanamuffineita, että mulla ei ole raastirautaa. How is that even possible? Onneksi sain ihanalta entiseltä työkaverilta, nykyiseltä naapurilta sellaisen lainaan aamulla, joka mahdollisti leipomisen! Kiitos vielä :) 



Into pääsi monen päivän ratsastustauon jälkeen maneesiin tuupattavaksi. Vaan eipä tarvinnut tuuppia, kyllä oli enemmän jarruttelun puolella tämä tunnin mittainen jumppahetki ;) Onneksi Herra lopuksi vähän rentoutui ja malttoi innokkuudeltaan, niin saatiin muutama hyväkin pätkä.

Torsten pääsi Maken käsittelyyn. Me saatiin viimeksi laukka-käynti-laukka siirtymiset kotiläksyksi Antilta, joten pyysin Makea harjoittelemaan niitä. Pääsen vähän helpommalla ;) Ja hyvinhän tuo ponny toimi. Jälleen. Ihan alkuun oli vähän jännittyneisyyttä ilmassa, mutta pian poni rentoutui, ja siirtymiset onnistui hienosti. Laukka-seis onnistui myöskin! Loppuun pääsin itse narujen päähän, ja voi, kun poni oli hieno. Ryhdikäs kun pyysin, kevyt, kuuntelevainen. 


Miinukselle päivä meni vasta, kun jotenkin vajaa iPhone5 heittäytyi ponin jalkoihin?! On siis sanomattakain selvää, mitä puhelimelle käy, kun 600kg ja hokkikenkä astuu lasin päälle. Täytyy huomenna soittaa Tapiolaan ... Ja hei, poni ihan vahingossa astui, joten se sai kyllä oman porkkanacupcakensä. Hassu ponny <3


Toivottavasti teillä on hyvin levätty viikonloppu takana. Ja toivottavasti ponit eivät ole astuneet teidän puhelimienne päälle. 

16 kommenttia:

  1. hirmu herkullisen näköisiä cupcakeja! Voisitko kertoa ohjetta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ohje on otettu täältä; http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/22579-porkkanamuffinit, mutta pienillä muutoksilla. Tein annoksen tuplana, joskin laitoin vain 1,5 kertaisen määrän porkkanaa. Sitten laitoin mukaan myös inkivääriä. Kuorrutteeseen laitoin vajaa 300 g Philadelphia juusto, tomusokeria 3 dl, vanilliinisokeria reippaasti, samoin sitruunamehua, ja lisäksi desin ihan kermavaahtoa pehmentämään tuorejuuston "tämäkkyyttä".

      Poista
  2. Cupcakesi eivät siis olleet pelkästään herkullisia,ne ovat myös kuvauksellisia :)
    Todella nätit leivoskuvat.

    Sääli tuo puhelin :( Johan se melkein kuukauden ehjänä pysyikin.Sun kannattaa ehkä harkita jotain raksamiesten monitoimipuhelinta. Iskun,veden ja ponin kestävää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä mäkin ajattelin, mutta toisaalta, mä oon niin koukuttunut iPhoneen, etten usko että haluan enää luopua moisesta! :)

      Poista
  3. Ompa herkullisen näköisiä :)

    Ei kyllä kiva, että puhelin hajosi :/ Mutta eipä sillä oikein selvitymis mahdollisuuksia olekkaan mikäli heppa astelee vahingossa päälle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Joo, kyllä siinä aika tarkkaan tiedettiin voittaja :D

      Poista
  4. Hienot kuppikakkuset, minulle riittää nykyisin pelkkä katselu, uskon maistamatta niiden olevan ihanuuksia :D

    Joskus valovuosia sitten, minä möin silloisen superuutuuspuhelimen (Nokia gsm 2110) eräälle sangen kuuluisalle kouluratsastaja/valmentajalle. Hän soitti sitten kohtuullisen itkupotkuraivarin jälkeen nyyhkien minulle ja vaati uutta puhelinta takuuna. Hevonen oli tallannut luurin päälle. Ei mennyt takuuseen. Enkä ole sen jälkeen pystynyt kyseistä henkilöä katsomaan edes lehtikuvasta ilman, että suupieli vetää hymynkareeseen.

    Semmoinen tallomistakuu olisi kyllä oikeasti hyvä.

    Oikeasti, otan osaa puhelinmenetykseen. Toivon, että oma 4S -luurini pysyy kunnossa, nykyisin kaikkia vanhemman versionsa särkenyttä/kadottanutta pidetään potentiaalisena vakuutuspetoksen punojina :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallomistakuu, siinä vasta idea :D Mutta olin minäkin ensin järkyttynyt, kun tajusin ekan iphonin kanssa, että jos lasi menee rikki, se ei mene takuuseen. Ja menihän se. Molemmin puolin ;)

      Mutta hätä ei ole tämän näköinen, sillä huomenna saan jo hakea uuden luurin !

      Poista
    2. Muutama kuukausi sitten tosiaan uutisoitiin että kun ompputuotteista tulee päivitetty versio markkinoille tapahtuu vannoutuneille käyttäjille massoittain vahinkoja... "Onneksi" nyt hajosi ihka uusi luuri, jos kerran jonkun oli pakko hajota.Ei tarvinnut Jillan noloilla vahinkoilmoiusta täyttäessä :) Eli kyllä Torsten on viisas poni hajoittaessaan uusia tuottteita ;)

      Poista
    3. Joo, mutta onhan toi ajatuksena ihan käsittämätöntä. Kuinka moni jääkään korvauksetta, kun osa saa korvauksen "tyhjästä"?

      Poista
  5. Kotarista saattaisi saadakin, ainakin painepesurilla auton katolta asfalttiin ammuttu communikaattori aikanaan saatiin ;)

    Mulla on duudson puhelin, mutta epäilen, että hokin ja 600kg yhteisvaikutuksen olevan sillekin liikaa :)

    VastaaPoista
  6. Voi, löytyipäs täältä komeita suokkeja, jäin seurailemaan :)

    Omalle puhelimelle kävi samoin pari vuotta sitten, Tapiolan kotivakuutus ei sitä tosin kattanut.. :/

    VastaaPoista
  7. Hei, olen ensimmäistä kertaa blogissasi. Onpa upeita leivoksia! Ja paras juttu oli ehdottomasti tuo puhelin, heh, nauratti vaikka ei tietenkään ole kiva että puhelin hajoo :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Joo, olihan se vähän koomista. Sellaista sattuu! Ja onneksi korjauspolitiikka sujui näin hyvin :)

      Poista