maanantai 24. kesäkuuta 2013

Laaksolla

Kiireisen viikon ensimmäisenä etappina oli tämän päiväinen Antin valmennus. Normaalista poiketen, lastasimme hevoset koppiin ja ajoimme tunnille Laakson kentälle Helsinkiin. 


Matkat lastauksineen sujuivat hyvin ja molemmat pojat käyttäytyivät paremmin kuin hienosti. Tunti itsessään oli jälleen kerran supertehokas. 

Ratsastimme ensin veryttelykentällä, ja annoimme hevosten tutustua paikkaan kunnolla. Ravasimme siksakkia  tuija-aidan raoista, mikä oli alkuun Torstenin mielestä tosi jännää. Hetken kuluttua poni kuitenkin rentoutui - ja sen jälkeen mikään asia ei ollut enää kovin jännää! 
Siirryimme sitten isolle kentälle pitkän kouluradan kokoiselle alueelle ravityöskentelyyn. Teimme sisään ratsastuksia, pysähdyksiä, avotaivutuksia. Välillä huilasimme ja kävimme ihmettelemässä vesiestettä, ja sitten taas jatkoimme. Laukkatyössä haimme eroa keski- ja harjoituslaukalle, ja siihen olen oikein tyytyväinen! 

Loppuun jatkoimme vielä keskiraveilla, mutta ne ei kyllä olleet kummoisia. Oliko syynä + 25 asteen helle ja lopputunti, kilisevät kengät, joustamaton pohja vai huono ratsastaja, mene ja tiedä. Kiitokseksi sokeria!

Teimme mielikuvaharjoittelua. Kerroin Torstenille, että katsomosta lähtee iso aalto oikealta vasemmalle, Torstenin suomen mestaruuden kunniaksi. Yleisö on haltioissaan. Torsten piti tästä ajatuksesta. (Emme keskustelleet, minkä lajin mestaruuden poni oli juuri voittanut.)

Ihan viimeiseksi poni pääsi kävelemään banketin pikkurappusia, ja vitsi se oli hyvä! Rohkea poika :) Kiitos Lauralle kyydistä ja matkaseurasta! Nyt tämä tyttö suuntaa nukkumaan, sillä huomenna suuntana on työmaa - sitä voisi luulla, että lyhyenkin loman jälkeen olo olisi virkeä ja pirteä kuin peipposella, mutta uskallan epäillä sitä ;) Mukavaa alkuviikkoa sinnekin! 

8 kommenttia:

 1. Reipas Torsten!
  Mistä olet hankkinut vaaleansinisen huovan,niitä ei löydy mistään. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torsten on <3

   Tuo huopa on Mattesilta, ja valitsin siihen itse värit - kun ei vaaleansinisiä huopia tosissaan ole liikaa markkinoilla! Oikeasti olisin halunnut Equilinen huovan, mutta he ovat poistaneet kokonaan vaaleansinisen mallistostaan. Ja kyllähän tuo Matteskin näyttää olevan ihan laadukas huopa :)

   Poista
 2. Oli kyllä hyvä ja hyödyllinen retki.
  Tuolla olisi voinut käydä jo paljon aiemmin jos olisi hoksattu, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.
  Hieno päivä. Hienot hevoset !

  VastaaPoista
 3. Seuraavaksi stadikalle :D

  VastaaPoista