maanantai 10. kesäkuuta 2013

Ratavideo

Eilisen illan baarireissu jätti muistoksi monta asiaa. Kuusi rakkulaa jalkoihin uusista korkkareista, kuhmun päähän, kun katto tuli kun tulikin pöydällä tanssiessa vastaan, sekä rutosti univelkaa. Onneksi heti kun aamutallin aamuhommat ja karsinansiivoukset oli tehty, pääsin nurmikolle makoilemaan ja nauttimaan (vaihtelevasta) auringosta :)


Iltapäivällä ratsastin Torstenin  jumppa ajatuksella. Se on ollut selkeästi kankeampi, joten yritin avata poikaa vähän joka puolelta erilaisien väistöliikkeiden kautta. Parhaiten kuulolle saamisessa  ponilla toimii  sulkutaivutus ympyrällä ulospäin. Siinä tulee taivutus, suoruus ja ryhti, kaikki samalla!


 

Kuten jo hyvin pikaisesti edellisessä postauksessa kerroin, ei meidän elisen päivän kouluradalla sen sijaan ollut ryhtiä. Tai liikettä. Tai mitään muutakaan :D Pitkään pohdin, että laitanko videon, mutta toisaalta, se voi olla hyvä työkalu mulle. (Nöyryyttävimpiä kohtia ovat pysähdykset ja laukkalävistäjät.)


"Koita säilyttää tasaisempi tahti ja ratsasta takaosa aktiivisemmaksi varsinkin laukassa. Ajoittain etupainoinen ja kättä vasten. Valmistele siirtymiset paremmin.
Kaunista ja eleetöntä ratsastusta!"

Jeps, näihin kuviin ja tunnelmiin, nyt mä siirryn sängyn puolelle nukkumaan ... Kivaa viikonalkua ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti