keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Maneesi Calling

Uudellamaalla on tänään satanut kaatamalla. Sadetta seurasi aurinko, ja aurinkoa puolestaan ukkonen. Salamat ja jyrähdykset muuttuivat nopeasti raekuuroksi. Hetken päästä taas paistoi. 


Jillan sääblogi, siinä olisi ideaa. (Eikä muuten oltu ainoita, ketkä pysähtyivät tien pientareelle ottamaan kuvaa mielettömästä sateenkaaresta.)

No, juurikin illan vaihtelevan sään takia päätin jättää suunnittelemani estehyppelöt toiselle päivälle, ja suunnata suosiolla maneesiin. Idea oli melko hyvä, Herra Into sai (vasta pestynä ;)) piehtaroida maneesin pehmeässä hiekassa ja tallustella mukana vapaana, kun olimme ihan vain omien poikien kanssa neljän seinän sisällä. Niin, eikä Torstenkaan ollut ollenkaan hullumpi ratsastaa. Estepenkissä oli vain aivan kamalaa yrittää istua normaalisti! :D Treenasimme siirtymisiä askellajista toiseen sekä askellajin sisällä, isoa laukkaa ja ylipäätänsä vähän notkistelua.Tuon hevosen täytyy olla maailman komein, heti minun jälkeen. 

Liikutuksen jälkeen oli Torstenin vuoro päästä shamppoopesulle. Nyt on molemmat pojat siisteinä huomista klinikkareissua varten :) Pitäkää peukut pystyssä!

2 kommenttia: