torstai 6. kesäkuuta 2013

Sinkkunaisen täydellinen lounas

Tein tänään kiireisen työpäivän lomassa havainnon. Havainnon, josta ainakin itselle olisi varmasti ollut joskus hyötyä. 


Kävin lounasaikaan Jätkäsaaren verkkokauppa.comista hakemassa töihin muutaman ilmastointilaitteen. Mielestäni kaupan nimi on osuva, sillä se ei määrittele, mitä sieltä voi ostaa. Kaksi kerrosta kattava liike pitää sisällään aivan kaikkea - enkä nyt tarkoita pelkästään uusinta elektroniikkaa ja erikoisia limonadeja. Miesvalikoima paikan päällä oli nimittäin mieletön. Trendikkäästi pukeutuneita, Hollywood-hymyllä varustettuja, laajalla ikähaarukalla.

Mikäli osaat pelata korttisi oikein, veikeiden hymyjen lisäksi saat avuttomalla katseella palvelua. Niin myyjiltä, kuin asiakkailtakin. Pihaosastolla, puhelinosastolla, kassalla, hississä. Hissillä täytyi ajella vähän ylimääräistä, sillä kuka haluaa lähteä pois ilmastoidusta hissistä, jossa on kymmenen huumorintajulla varustettua, jo yllä mainitsemani kriteerit täyttävää miestä? Silloin ei enää ollutkaan kiire. 

Mikäli kuitenkin satut ajoittamaan lounaasi huonoon aikaan kyseiseen paikkaan, tai tasosi on korkeampi kuin omani, no panic. Ruokapaikkoja riittää - ja näköalakerroksesta avautuva maisema helsingin ylle täyttää takuuvarmasti vaativimmankin mimmin kriteerit silmänruuan osalta. In real life tallivapaa on tänään tarkoittanut töiden jälkeen auringon palvomista, kodin perusteellista siivoamista, sulkapalloa puolison kanssa (murskavoitto, joka ei tullut avuttomalla ilmeellä ;)) ja blogitekstin kirjoittamista omalla terdellä. Ei yhtään hullumpi päivä! 

Oikein ihanaa perjantaita <3

10 kommenttia:

 1. Maisemahissi saa ihan uuden merkityksen ... ;)

  Ai niin, sun _täydellisillä lounailla_ syödään ilmeisesti vain silmillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä silmänruoka on aivan yhtä tärkeää kuin oikea ruoka!

   Poista
 2. Kymmenen pisteen vihje sinkkunaisille, jotka kaipaavat kehuja, kumarrusta ja palveluita: Neste Rally Finland! Suhdeluku miehet vs. naiset 1000 vs 10 - sinua kohdellaan kuin kuingatarta ja vientiä on niin paljon kuin haluat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli ensi viikolla minut löytää lunch-aikaan Nesteeltä!! :D

   Poista
  2. Ja Huoh, ilmeisesti petrattavaa lukemisen ymmärtämisessä? ;)

   Poista
 3. Miten mä en löydä tykkää -nappia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelimella se ei ainakaan näy? Tai jos on paljon estoja koneessa ...? :)

   Poista
 4. Elävää tekstiä,nautittavaa lukemista.

  VastaaPoista