lauantai 8. kesäkuuta 2013

Blondeilla aina hauskempaa - vai?

Täällä ilmoittautuu yksi superblondi. Sellainen, joka ilmoittautuu kilpailuihin, ilman että muistaa ilmoittaa kuskilleen - eli isälleen - asiasta mitään. No, perjantai-iltapäivällähän on hyvä sitten mainita, että hei, huomenna startti ip, päivällä lähtö kotoa. Johon iskä sitten vastaa, että mikä startti. No Torstenin koulukisastartti tietenkin... 

Valitettavasti iskällä oli kuitenkin muita suunnitelmia. Suotakoon se hänelle, nämä eivät mitkään tärkeät kisat ole, ja iskä aina jättää omat menonsa mun harrastuksen takia väliin.

Tallilla kuitenkin ratsastin Torstenin ihan kunnolla. Alun löysäilyn jälkeen poni tuntui jo aika hyvältä, kun ottaa huomioon, että kolme viimeistä päivää on mennyt maastoillessa, hyppiessä ja vapaata viettäen. Jottei meno olisi mennyt liian vakavaksi, mentiin me välillä vähän puomeja, ihan rauhassa ja hallittuna :) Suihkun kautta poni pääsi vielä hetkeksi laitumelle, ja sillä välin ihan varmuuden vuoksi putsasin varusteet. Onneksi. 

Kotiin päästyäni lähdettiin jätkien kanssa pelaamaan sulkkista. Mun pelaaminen oli lähinnä sitä, että istuin kentän laidalla, ja kirjoittelin mahdollisten kuskien nimiä hiekkaan. Kun lista oli valmis, niin ei kun soittamaan. Muutaman yrittämän jälkeen tärppäsi - tai ainakin toivon niin. Huomennahan se selviää! :D 

Joten, huomenna luvassa kisaraporttia ennen puolison synttäreiden juhlimista - tai sitten vain kovalla kädellä juhlimista ;) 

6 kommenttia:

 1. Ei huonoja vaihtoehtoja kumpikaan, kisat tai synttäribileet. Tosin hyvän kisareissun jälkeen voi juhlia kovalla kädellä :D

  Onnea huomiseen, kisoihin tai puolisolle. Mieluummin molemmille. Break your leg as englishmen do say.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista, nyt edelleen vähän univelkaisena voisin todeta, että olisi kannattanut se juhliminen jättää välistä :D

   Poista
 2. Just tajusin, että siinä pihalla olis kai kaksi koppia, joita voisi vetää ilman eemeliä mondeolla... Luultavasti ainakin. Toivottavasti saatte kuskin, vaikka ne ei tärkeät kisat olisikaan niin onhan niihin treenattu ja tylsä se on viime hetkellä perua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo. Lähinnä olisi harmittanut, ettei ole suunnitellut mitään muuta päivälle - ja sehän on kamalaa? ;)

   Poista
 3. Peukut kuskin löytymiselle ! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin.

  Ajolupa asioita selatessani huomasin oudon muutoksen, jos tulkitsin oikein, jatkossa saa ilman pikkue vetää melkeinpä mitä vaan millä vaan, kunhan kokonaispaino ei ylitä 3500 kg.
  Niin että lain mukaan saisit vaikka ihan itse vetää ponnysen kisoihin ! (Tämä ei suositeltava vaihtoehto ilman ajoharjoittelua :) )
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, kyllähän aika monenlaista yhdistelmää saisi vetää ilman korttia - sääli, ettei mikään meidän auto+koppi-yhdistelmistä taida mennä alle 3500 kg.

   Poista