lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kun ponilla on liikaa ajatuksia ...

Voivoi, mitä meninkään tekemään. Eilen, muutaman skumppalasillisen jälkeen, ilmoitin meidät - siis minut ja Torstenin - kauden ensimmäisiin aluekoulukisoihin. En ollenkaan tajunnut, että munhan olisi pitänyt keskustella asiasta partnerini kanssa. Poni oli yön aikana selvästi käynyt katselemassa Kipan lähtölistoja, sillä hän ei ollut tänään tyytyväinen - eikä epäillyt näyttää sitä. Ratsastin reilun tunnin kuumalla kentällä, ja takaosakäännökset oli ainoa onnistunut asia. Ne olikin kyllä molempiin suuntiin tosi hyvät! Noin niinkuin muuten, tuskin oltaisiin päästy He C tason radasta läpi ;) Onneksi toinen päivän ratsuista esitteli taitojaan tyylikkäästi, ja teki kaiken mitä kuski ymmärsi pyytää :) Huomenna luvassa aamutallia, ja Torstenin kanssa pään hakkaaminen seinään jatkuu ;) No ei, toivottavasti poni on jo leppynyt - viimeistään pullapussin avustuksella !
Juhannuksen jatkoja! 

6 kommenttia:

 1. Nuo juhannuskuvat on aivan ihania! :) Jonkin aikaa olen blogiasi lueskellut ja naureskellut hauskoille jutuillesi, sulla on jotenkin tosi persoonallinen ja mukava tapa kirjoittaa.

  Ja ovat nuo heppasikin tosi kivan oloisia, etenkin Torsten vaikuttaa jotenkin tosi sympaattiselta ja ihanalta hevoselta. Hyvää juhannusta koko teidän porukalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa palautetta!

   Torsten lähettää erikoiskiitokset sinulle ;)

   Poista
 2. Torsten kullannuppusi on kyllä hankalin ja rasittavin hevonen mitä olen koskaan tavannut. Jos se ei jotain halua tehdä, niin sehän ei tee.
  Nyt se ei ehkä olisi halunnut treenata aluekisoihin...

  Ota vaan tänäänkin matkaan mukaan riittävän iso pussi tooosi makeita pullia hapannaamaponillesi. Lahjonnalla tuloksiin ? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjonnalla tuloksiin, tänään se nähtiin! :D

   Poista
 3. Aivan ihania nuo juhannuskuvat! Eiköhän ekat aluekisatkin mene teiltä hienosti, noin komeita kun olette! :D

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no joo, jos komeudella voittais niin Torstenhan olisi (ainakin näin omistajan näkökulmasta) maailman mestari kaikessa mihin se nyt keksisikisään ryhtyä :D

   Poista