sunnuntai 16. joulukuuta 2012

16. luukku

Suunnitelmat muuttuivat aamulla, kun Make perui. Ajattelin, että ei hätää, koska myös Antti oli illemmalla tallille tulossa. Vaan hänkin oli peruuttanut! Onneksi sain kuitenkin Lauran pitämään tuntia, koska eilisen pohkeiden ja ohjien hukkumisen kanssa olin aivan pulassa. Tänään meni kuitenkin paljon paljon paremmin, ja muutamat ravi- ja laukkapätkät olivat oikein mallikkaita. Sain ratsastaa ohjan ja pohkeen väliin hyvin tasaisena molemmille puolille. Toki, noin puolet tunnista se makasi vasemmalle ohjalle ja pohkeelle, mutta parannusta oli huomattavissa ;) Pieni videopätkä alla.


Into oli jälleen oikein mainio! Kevyt, tasainen ja tahdikas, sekä huumorintajuinen. Sain ratsastettua etujalkoja vähän enemmän lentoon, nopeimmiksi. Ihan basic juttuja, ja tosi tarkkana myös Herran kanssa siitä, että se oli koko ajan ohjan ja pohkeen välissä tasan. Ensin tultiin keskihalkaisijaa näin mallikkaasti ... ...kunnes Into päätti, että oli aika pukitella! Pienihän se oli, mutta yllätti kyllä ratsastajansa täysin, ja hetki mentiin pipo ihan silmillä ;)

Sain vihdoin tänään piparkakkutalo-projektini valmiiksi. Tai oikeastihan siitä tuli talli. Pikkulapsikin pystyisi samaan, mutta tää on hei mun eka alusta loppuun tehty talli! ;) Ja hauskaa on ollut! Ensi vuonna sitten jotain isompaa...

Ilmiselvää on, ketä täällä asustaa? ;)
Pojat saavat huomenna uudet korkkarit alleen jo päivällä, joten mulla on tallivapaa. Pitää ehkä aloittaa suursiivous, että saa sitten tuotua kuusen sisälle! :) Oikein ihanaa kolmatta adventtia kaikille! 


Päivän luukku;

Sänkkärillä

Syksyn suurinta iloa ratsastuksessa minulle ovat sänkipellot. Myös molemmat ponit nauttivat täysillä sänkkärimenosta, enkä ihmettele! Pitkät suorat, kultaiset lehdet ja vielä lämmin loppukesän ilma, voiko hienompaa ollakaan? 


Torsten 4v.

Torsten 5 v.

Into 19 v.1 kommentti: