perjantai 7. joulukuuta 2012

7. luukku


Vaikka mulla on ollut tänään vapaapäivä, on silti tullut välillä kiire. Vaikuttaakohan puoleenpäivään asti nukkuminen siihen? ;) No, tosi kiva päivä ollut, Torstenin menin maneesissa ja Into sai hillua liinassa pellolla. Torstenin kanssa olen nyt vähän hukassa, vaikka loppuun kivoja pätkiä sainkin. Sunnuntaina edessä oleva Antin valmennus tulee niin oikeaan paikkaan.

Into hillui tarhassa jo siihen malliin, että todettiin sitten äidin kanssa, etenkin Inton riepoteltua häntä narun päässä, että nyt on se päivä, kun turvaudumme siihen kaikista turhimpaan liikuntamuotoon; liinan päässä juoksutukseen. Into toki otti kaiken ilon irti, ja loppupeleissä taisikin olla niin, että poika liikutti mua :D Alla vähän videopätkää riekkumisesta...



Ilta meni ihanasti, kun ala-aste-aikainen ystäväni tuli käymään. Syötiin joulutorttuja sekä suklaata ja nautittiin glögistä. Puhuttiin, kuin olisi nähty eilen, vaikka tosi asiassa näimme toisemme viimeksi kesällä. Sitä ennen, ehkä neljä vuotta sitten? Hyvät ystävät ovat tehty kullasta ! Vaikka väliin tulisi kuinka pitkä aika, ilman yhteydenpitoa, on aina ilo nähdä toista, ja juttua riittää koko illaksi. Tosin, voisin mä yrittää kyllä pitää parempaa huolta ystävistäni ja olla useammin yhteyksissä...

Sitten päivän luukkuun, olkaas hyvät!

Puskissa

Maastoilu on sekä ponnyillemme, että meille ratsastajille tosi tärkeää. Harrastammekin tätä metsissä samoilua useampaan kertaan viikossa, kesällä enemmän. Talvella vähintään kerran viikossa, pakkasista riippuen. Maastoilun kautta ovat ponitkin tottuneet kaikkeen. Torsten on opetettu maastoiluun 51 tien vieressä kulkevalla kävelytiellä, silloin kolmivuotis keväällä ;) Kumpikin poneista voikin toimia vetohevosena, missä tilanteessa vain!

Ponit ovat vuosia asuneet junaradan vieressä, joten pendoliinotkaan eivät aiheuta ongelmia.



Parhaat kaverit <3

Kesä <3

Satumetsä!
Monipuoliset maastot ovat rikkaus ...
ja vaikka omaa silmää hakkuu-aukeat eivät juuri miellytä,
 on Torsten kuin kotonaan sellaisissa! Tarkempi syy tähän
selviää myöhemmissä luukuissa ...
Nyt ollaan korkealla!


Pojat pörheänä, kun metsään juoksi peura :)
Into haastaa kaikki, jotka viivalle uskaltavat ;)
(ollaan me joskus nuoruudessa haastettu juniakin, ja kaikki, jotka pysähtyi
kirkkonummen asemalla, voitettu! Ne ei vaan tienneet, että kisasivat meidän kanssa... ;))

4 kommenttia:

  1. siis minkä ikäinen Into on?
    sil on näyttävä ravi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan Inton kanssa samiksia, Herra täytti siis kesäkuussa 21 vuotta :)

      Kyllä ne ex-ravurit tuon ravin taitaa ;) !

      Poista
  2. Ikivanhat ;)

    Into on Herrasmies. Riehuessaankin.
    Ja tosiaan noiden ravisukuisten _läpi selän_ kulkeva liike on jotain minkä toivoisi säilyvän ratsujalostuksen jälkeenkin suomenhevosilla.
    (Intohan on kuitenkin jo aika monivaivainen joten liikkeestä on vaivat ja vuodet vieneet parhaimman loiston :( )

    Jilla, en kyllä usko että olette Torstenin kanssa hukassa.Ainoa mikä sulla on hukassa on ohjat. Ne on jostain kumman syystä (ikijäiset sormet ?) venynyt 15 cm ja senhän tietää mitä ratsastukselle silloin tapahtuu... Tai ainakin sen näkee maneesinlaidalle tälläinen puolisokea toistaitoinenkin ;)




    VastaaPoista
  3. Voi miten ihania kuvia taas kerran:)

    VastaaPoista