torstai 27. joulukuuta 2012

Back in business

Huh huh. Hengissä. Kotona. Uuh, töissä on rankkaa! Thank God it's (almost) Friday!


Ponit olivat jälleen maailman parhaat. Torstenin kanssa keskityin niskan rentouteen, ja siihen, että sen vtj ei astu ympyrällä liikaa sisälle, vaan runko on suora. Loppuun sain oikein mallikasta vasenta laukkaa, ja laukannostosta takaisin ravisiirtymiseen, ei tarvinnut poistua rennosta peräänannosta, mitä on ollut hieman ilmoilla ;) Loppuverkat pojat hoitelivat itse, parhaalla mahdollisella tavalla, eli siis rapsuttelemalla ...

iPhone 5 kameran laatu ei nyt ihan vakuuta mua?
Tai ehkä pitäisi lukea käyttöohjeet...

Lainasin tänään syrralta Pippa Middletonin kirjoittaman Celebrate-kirjan. Voi, mitä ihania ideoita sivut sisällään pitävätkään! Aivan varmasti osa ruokaresepteistä pääsee kokeiluun :) 

Jokaiselle vuodenajalle on oma lukunsa kirjassa. 

Iltapalaksi riisipuuroa, nam! 

Ja siihen päälle Rekorderlig, sillä eihän tätä arkea nyt aivan selvinpäin kestä ;) Just kidding.
 Eikös ole ihanat nuo lasinalustat? Niiden kanssa seistiin aika kauan viikko takaperin Stockmannin erittäin huonosti organisoidussa kassajonossa .. Mutta kyllä ne on sen arvoiset, kysykää vaikka V:ltä ;)

4 kommenttia:

 1. Selailin tässä blogiasi, ja ei voi muuta sanoa kuin että mielenkiintoinen blogi! Hienoja kuvia, hyviä tekstejä ja tosi hienot hevoset! :)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän ihana tuo hyasinttikukinto & kynttilä asetelma.
  Lasinalusista puhumattakaan ! Niiden saamiseksi on selvästi valutettu hikeä... Stackars V ;)

  Suomipoijat ovat aina yhtä ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain! :)

   Niin, tarkennuksena, meidän jonotusnro taisi olla 37, kun taululla näkyi nro 4? Ja vaikka kuinka paljon oli ns. Tyhjiä numeroita, minä kilttinä odottelin ihan sitä omaani vain ;)

   Poista