maanantai 10. joulukuuta 2012

10. luukku

Eilen oli siis Antin valmennus, joka sujui kuten tavallista - hyvin. Not a big problem istua siellä satulassa, joskin kädet ja jalan pituus häiritsivät vähän itseäni. Kuitenkin jälleen paljon parempaan suuntaan mennään. Väistöjä ja siirtymisiä, jälkimmäisiä pyynnöstäni mutta luulen että Antti olisi huomannut ongelmamme niissä myös ilman kommenttiani ;) Onni on hyvä valmentaja. Alla muutama lyhyt pätkä.



10.luukku on Torstenin käsialaa;

Kirje joulupukille

Hartaimmat toiveet Torstenilta

Rakas joulupukki,

olen ollut melkein kiltti joinain päivinä viime joulun jälkeen, joten nyt ajattelin kirjoittaa sinulle.

Normaalien namiherkku (lakritsi) ja blingbling varusteiden (ei kuitenkaan kidutusvälineitä) (ja superkauniin Malinin tietysti) lisäksi toivon vain yhtä asiaa.

Suurisilmäistä PrinsessaBambia.

Ja että Into pysyy ikuisesti  terveenä.

Ja että  iltaheinien jakaja  alkaisi  ymmärtämään  todellisen ruokintatarpeeni. Tarvitsen paljon enemmän heinää mitä uskoisi.

Ja että Jilla oppisi ratsastamaan sillä tavalla että saisin loistaa. On raskasta paikata kuskin virheitä jatkuvasti.

Montakos niitä toiveita nyt tulikaan. Vähän yli yksi. Haittaks se ?
Jos ei, niin kerta kiellon päälle. Maailman rauha olisi mukava asia. Kiitos.

Mutta sitten asiaan;
Unelmani PrinsessaBambi asuu laitumien takana metsässä. Näin sen taas tänä iltana kun olin hankijumpalla ja se houkuttelee minua puoleensa kuin merenneito merenkulkijaa.

Jos tämä PrinsessaBambi ei satu kuulumaan Petteri Punakuonon jengiin (eikä haittaa vaikka kuuluisikin, olen pelimiehiä nääs) niin voisitko järkätä meille treffit?

Tallilla kateelliset kaverit katselevat pahasti jos kirmaan vapaana (kokeiltu on) joten voitko lähettää Unelmani viettämään laatuaikaa tarhaani. Voin myös jakaa öisin karsinani. Tiedä vaikka löytäisimme yheisen sävelen ja päätyisimme kunnon Disney tyyliin rouskuttamaan samaa ruohonkortta ;) <3

Jeps, ei mulla muuta! Into kirjoittaa kaiketi omaa listaansa tällä hetkellä, me laitetaan ne kyllä sitten etiäpäin samaa matkaa. Oikein rauhallista joulun odotusta, ethän liikaa raada (paitsi meidän toiveissa, koska kaikkihan toivoo maailman rauhaa), vaan pistä tontut töihin!

Parhain terveisin, lahjottavissa oleva, erittäin odottavainen,
Torsten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti