keskiviikko 17. joulukuuta 2014

1 - 1

Vaikka toisinaan joku saattaisi blogin perusteella ajatella, että täällä ainoastaan leikitään Luciaa ja pidetään glögihetkiä, on se vain osa totuutta. Kyllä täällä välillä tehdään töitäkin :) Todisteina kuvia muutaman päivän takaa. Torsten oli oikein hyvä ratsastaa - ja mikäs siinä matkustellessa, kun sai nauttia läpiajetusta ponista! Meille on sattunut loistava tilaisuus, kun Torstenin lukujärjestykseen voi jatkossa lisätä viikottain yhden päivän ohjasajolle - mikä parasta, se ei tapahdu minun käsissäni. Se tapahtuu erittäin lahjakkaan naisen opissa, ja Torsten pitää tästä liikuntamuodosta ja ohjastajasta oikein valtavasti. Ja niin minäkin. On suorastaan rikollisen helpon tuntuista mennä Torstenin selkään, kun hevonen on valmiiksi jumpattu! 

Pian vuodenvaihteen jälkeen on meillä jälleen tilaisuus osallistua Grantin valmennuksiin, joten vihdoin talven treenisuunnitelma alkaa hahmottumaan. Ratsastaminen on ihanaa, kun on tavoitteita - eikä ole yksin. On niin tärkeää saada oppia ja apua ja kuulla viisaampien mielipiteitä. Sitä ei koskaan voi saada liikaa!
Demostroin äidilleni kuinka lapa on hyvin mukana :)Torstenilla riitti virtaa. Laukka on saanut kyllä tosi kivaa nostetta ylämäkeen, joskin Torsten myös ihan pikkiriikkisen kuskasi matkustajaa pellon suorilla ;)

Jonkin aikaa sitten Hevostalli.netissä käytiin keskustelua siitä, kuinka bloggaaminen pilaa ratsastuksen. Että blogia harrastavat ratsastelevat vain kameralle. No, minulla on asiaan kaksi puolta. Kun valoilmiö, aurinko nimeltään, on marras- ja joulukuun osalta ollut lähinnä vitsi, on ratsastus saatettu skipata aurinkoisina hetkinä, sillä silloin voi tehdä niin paljon muutakin. Kuten juoda glögiä, Torstenin seurassa tietenkin. 
1 - 0 Torstenille. 
On myös käynyt niin, että kun tuo valoilmiö on odottamatta saapunut luoksemme, on työnantajalle huikkaistu pää kolmantena jalkana moikat, ja suunnattu ratsastamaan, auringon paisteeseen. Kuvaton ratsastusblogi kun olisi sama, kuin - no, ratsastusblogi ilman kuvia. 
1 - 0 Allekirjoittaneelle. 

Ei silleen, kyllä täällä ratsastellaan myös niinä päivinä, kun minulla ei ole kuvamateriaalia todistusaineistona. Ainakin joskus. 

10 kommenttia:

 1. Niin ihanan värinen klipattuna, liukuvärjätty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäisi vaan klipata uudestaan kun on kasvattanut niin pitkän karvan jo!

   Poista
 2. Voi ei Torsten on niin söpö! ♥ Vaikka teidän blogia en oo kovin pitkään lukenut niin tää blogi on mun mielestä parhain blogi mitä oon lukenut. Luin Intoon liittyvä postauksia, ja miten Torsten otti sen vastaan, mulla itku tuli. Mutta miten Torsten nykyään voi? :) Ja ihania kuvia postauksessa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista kommentistasi! Torsten voi jo ihan hyvin. Sillä on uusi kiva tarhakaveri - mutta kyllä mä uskon, että sillä on vielä ikävä ystävää.

   Poista
 3. Upeita kuvia! Voiko Torstenilla ajaa, vai miksei ohjasajon lisäksi laiteta kärryjäkin perään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Torstenilla ei valitettavasti voi ajaa :( ihan itse olen kämmännyt hevoseni ajettavuuden kun vuosia sitten päästin hevosen irti autonrengas perässä juoksemaan ;) Ei kannata...

   Poista
 4. Kuka on tuo ohjasajajanainen? Kiinnostaisi omallekin hevoselle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle voi laittaa spostia, jilla.lappalainen@hotmail.com , voin sitä kautta antaa yhteystietoja kiinnostuneille :)

   Poista
 5. Mahtava suomenhevonen!!

  VastaaPoista