tiistai 23. joulukuuta 2014

Nyt meiltäkin löytyy sitä ...

... nimittäin lunta !! 


Ei auttanut Torstenin yritys omasta joululomasta, kun kengittäjämme kävi eilen laittamassa viikonloppuna heitetyn kengän takaisin kiinni. (Niin, ja se kenkä irtosi sellaisella pukkisarjalla meidän maastolaukan aikana, että oksat pois joulukuusesta ...)

Torsten sai myös oman aineettoman joululahjansa hieronnan muodossa. Poni pysyi tavoilleen uskollisena näyttäen käyttäytymistään ääripäästä toiseen ;) Jumit saivat kyytiä ja tänään aloitettiin hankitreeni irtojuoksutuksen muodossa. Lumessa nauttivat kaikki :))Ihanaa aatonaattoa teille kaikille, älkää stressatko, joulu tulee kiirehtimättäkin :)

24 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Mikäs kamera sinulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on käytössä Nikon D300S + siihen kaksi eripituista Nikkorin f2.8 putkea.

   Poista
 2. Tuo onkin järkevää, tuo irtojuoksutus lumen tullessa. Olisi minunkin pitänyt tehdä se, eikä laittaa itseäni ruunan selkään. Loppu hyvin, kaikki hyvin. :D Hyvää joullua teille molemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooo, ei sitä aina malta irtojuoksuttaa, kyllä selässä hankeilu on parasta! :) Kiitos samoin sinulle :)

   Poista
 3. Odotan aina sinun postauksia! Kuvasi ovat todella hyvälaatuisia ja tekstisi on positiivista! Kiva kun tänne eteläänpäin ehti tulla lunta jouluksi, oikein iloista joulua sinulle ja Torstenille + koiralle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikista kauniista kommenteistasi Jenna! :) Ja oikein hyvää Joulua myös sinulle <3

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia!! Superia aatonaattoa teille kaikille! <3

  VastaaPoista
 5. Nämä kuvat ja tämä blogi <3

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Mistä muuten tuo tommoinen takki Pätkiksellä? Varmaankin jostain heppakaupasta, jossa on myös koiran juttuja? On ihan söpö Pätkis! Ja Torsten on niin komea<3 Kaunis sun hymy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansu ihanasta kommentistasi! Joo, Pätkiksen takki on Hipposportista muutama vuosi sitten hankittu. Pätkis on tosi ylpeä kun on match oman heppansa kanssa, silloin kun molemmilla on enkkufiltit päällä ;)

   Poista
 7. Ahhaha, mahtavia kuvia! :D Sun blogista tullee ihminen kyllä aina niin hyvälle mielelle, ettei oo tosikaan! Ihana vielä, kun postaat niin usein, niin voi aina tulla hakkee hyvät fiilikset täältä, jos muuten on kurjaa. :) Ja mukava, että muuallekin Suomeen on tullu lunta, eikä vaan tänne pohojoseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos !! Mä olen vähän kärsinyt tästä hitaammasta postaustahdista - vaikka on se tietysti ollut ihan rentoakin. Mutta kiitos, kevensit omantunnon tuskiani ;) Hyvää Joulua! :)

   Poista
 8. Kauniita kuvia. Ihanaa Joulua koko poppoolle:)

  VastaaPoista
 9. Kuka sulle ottaa nää blogin kuvat kun on niin hienoja? :)

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia! :-) Hyvää joulua. <3

  VastaaPoista