torstai 25. joulukuuta 2014

Kultainen hetki
Herkkupöydästä hei :) Toivottavasti jouluaamunne on sujunut iloisissa merkeissä. Eilen aamupäivällä oli ihana huomata, miten hevosetkin viettivät tarhoissaan jouluista hulabaloota :) Asiaan saattoi kyllä vaikuttaa tarhojen vieressä sijaitsevassa mäessä pulkkaileva pikkutyttö - Torsten juoksi yhdessä tarhakaverinsa kanssa tarhan viertä pulkkaa seuraten alas ja pukitellen aina takaisin ylös. Illalla hevoset näyttivät kuitenkin kunnioittavan joulurauhaa, ja jäivät tyytyväisinä karsinoihinsa - Torsten erityisesti uuden Likitin kanssa ;) Kyllä jouluna kaikkien kuuluu saada herkutella :) 

Joten, jos ottaisi vielä yhden palan kakkua - ja sitten suunnistaisi ulos auringonpaisteeseen, mahtavaan kultaiseen valoon tervehtimään kultaista ponia :) 

6 kommenttia:

 1. Täälläkin on tämmönen ihana talvi-ilma, aurinko paistaa, on vähän pakkasta ja paljon lunta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla - tosin täällä on mun mittapuulla paljon pakkasta, kun mittari näyttää yli 10 pakkasastetta ;) No, tarpeeksi vaatetta vain päälle :)

   Poista
 2. Oi että sun blogi!! <3 :O rakastan tätä, ja on kyllä paras suokki blogi mitä oon lukenu! Ja antaa voimaa treenata oman suokki herran kaa kun näkee et kyllä suokitki osaa kun osaa vaan kuski oikein pyytää. :) ja itelle tuli melkein itki kun joskus luin nuita into postauksia..

  Kiitos kun pidät näin ihanaa blogia meille suokki ihmiselle ja muillekkin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, nämä kommentit <3

   Kivoja treenihetkiä suomenhevosesi kanssa! :)

   Poista
 3. Aaaaaaapua! Liian ihania kuvia ja liian ihana banneri! ♥ Osaat kirjoittaa superhyvin, just niin, kun mäkin halusin kirjoittaa! Liityin!

  kakskorvaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa uudelleen lukemaan juttuja :)

   Poista