lauantai 13. joulukuuta 2014

Valoa pimeyteen

Pari päivää sitten kysyin Torstenilta, voisiko se mitenkään kuvittaa tämän vuoden Luciatervehdystä. Torstenin mielestä se oli ihan ok, jos valkoisen mekon saisi kuvitella kiltiksi, eikä sen kanssa käytetä sukkahousuja tai boksereita. Siis semmoinen astetta miehekkäämpi kolttu :) Näihin ehtoihin suostuimme, joten ei muuta kuin kuvausta järkkäämään. 

Mutka matkaan syntyi kuitenkin kruunauskenraalin yhteydessä, kun Torsten totesi, ettei rupea valopääksi joka pitää kukkaseppelettä joulukuussa! Kuulemma ihan hullua. 

Siinä sitä sitten pähkäiltiin seppeleelle kantajaa, allekirjoittanutkaan kun ei enää Luciaksi taivu. Onneksemme Torsten muisti kaukaisen pikkuserkun kumminkaimantyttären, Torstiinan, joka ilo mielin suostui kuvauksiin! 

Niinpä tänä hämäränä Lucianpäivän aamuna Torstiinaneito toivottaa teille kaikille, näiden hämärien kuvien saattelemana, valoisaa Lucianpäivää!
P.s. Torstenin ja Torstiina yhdennäköisyys on huomattava, mutta Torsten ei kuulemma halua, että hänen nimeään vedetään edes sukulaissuhteen kautta moiseen hömpötykseen.

25 kommenttia:

 1. Ihastuttava Torstiina neito.<3 Hyvää Lucian-päivää teille!

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö, sanavahvistuksena oli Into <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oletan molempien kommenttien tulleen samalta henkilöltä - kiitos samoin ja mitä kummaa, onko mulla sanavahvistus? :D Into on tarkkana <3

   Poista
  2. Sanavahvistukseen ei voi itse jostain syystä enää vaikuttaa, se tulee joillekkin ihmisille vaikka olisikin laittanut blogin asetuksista sanavahvistuksen pois.. Tyhmä blogger ;/

   Poista
  3. Kiitos Tiia asian valaisemisesta :)

   Poista
 3. Torstiina, tuo kelpo lisävalon tuoja ja luoja on niiiiin paljon mukavampi Lucia kuin Torstenisi ;)

  VastaaPoista
 4. Torstiina on aika hemaiseva, Nalle kyselee onko sille puhelinnumeroa ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaa, mä jo eilen tälle kommentille nauroin ja edelleen se pistää hymyilyttämään :D Valitettavasti Torstiinaneidolla ei ole vielä lainkaan puhelinta - täytyy selkeästi hankkia, että tamma voi ottaa kuumia treffipyyntöjä vastaan! ;)

   Poista
 5. Torstiina<3 toi valon tännekin pimeään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Torstiinan pitäisi ehkä esiintyä useamminkin täällä blogissa, sääli vain että Torsten saattaisi tulla mustasukkaiseksi jos joutuisi ruututilaa jakamaan jonkun tytön kanssa ... ;)

   Poista
 6. Voi ei kun mahtavia kuvia taas! Ja aika muikea on tuo viimmeisissä kuvissa esiintyvä tammakin ;)!!

  VastaaPoista
 7. vooi, ihana torste--.. *köh* siis torstiina! vetävä tyttö, ei ihme että valittiin lucia neidoksi!

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihania molemmat, siis Torsten ja Torstiina ;)

  VastaaPoista
 9. Voi ei, mä fanitan ihan täysillä tota koiraa! <3

  VastaaPoista
 10. Olipas taas kerran niin hieno postaus!:) pidän blogistasi todella paljon, niin monipuolisia, hyvin kirjoitettuja ja hauskoja tekstejä ja upeita kuvia:) tämä on oikea hyvän mielen blogi:)

  VastaaPoista