lauantai 6. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivänä97 vuotta vanhassa itsenäisessä Suomessa on helppo ja turvallinen elää. Ihan joka päivä ei tule ajateltua, miten vähän aikaa sodasta on kulunut. Miten onnellisessa asemassa saamme nykypäivänä olla, puhua omaa kieltämme, vapaassa maassamme. Siinä on syytä juhlaan. Kunnioituksen osoituksena, kiitoksena niille ketkä tämän ovat meille mahdollistaneet, pöydällä palaa kaksi sinivalkoista kynttilää. 


Ihanaa itsenäisyyspäivää, meille kaikille!

13 kommenttia:

 1. Tosi hienoja kuvia. :) Itekkin kävin vähän kuvailemassa matskua blogiin suokin kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Nykynuorten soisi lukevan Suomen sotahistoriaa ja erityisesti talvisodasta. Sitä ei edes ymmärrä, minkä uhrauksen veteraanit ovat meidän puolestamme tehneet, itsenäisen ja vapaan Suomen puolesta. Kunnia heille.

  Kiitos samoin,hyvää itsenäisyyspäivää sinnekin :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää itsenäisyyspäivää teillekkin :)

  VastaaPoista
 4. Jostain syystä odotin koko päivän sinun postausta, koska sinun blogissasi on niin hienoja kuvia ja varsinkin itsenäisyyspäivänä on hieno nähdä suomenhevosia :) Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoi, ja vain yksi suomenhevosen kuva koko postauksessa, ai kamalaa ! Kiitos kivasta kommentistasi :))

   Poista
 5. Todella upeita kuvia taas!:) Hyvää itsenäisyyspäivää sinnekin!

  VastaaPoista
 6. Moi! Voisitko auttaa yhden ulkoasu/koodijutun kanssa. Miten saan ylätunnisteen taustan läpinäkyväksi? Bannerini on läpinäkyvä ja olen laittanut ylätunnisteen taustan läpinäkyväksi, mutta se ei auta. Mallinani on Simple. Osaisitko sä auttaa?

  Kiitos jo etukäteen ja hyvää joulun odotusta! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, valitettavasti mä en osaa auttaa, jos ylätunnisteen taustakin on jo läpinäkyvä. Osaisikohan esim. Kavioilla Koparoilla blogin pitäjä Jessi auttaa, jos häneltä kysyisit? :)

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 7. Hei!
  Hieno kakku! Saisinko reseptin vai onko salainen?:)

  VastaaPoista