maanantai 29. joulukuuta 2014

Lazy Monday

Ainakin osalle meistä ... Tomusokeriturkki täältä toivottelee teille rentoa maanantai-iltaa! 
Ei täällä varsinaisesti ole koko päivää keittiönpöydällä maattu, vaan ihan kiitettävästi hengailtu töissäkin, mutta on sohva näin iltaiseen aikaan melko kutsuva. Etenkin, kun pakkanen paukkuu kahtakymppiä - Torstenin ei siis tarvinnut tehdä tänään töitä lainkaan, kunhan vain käveli tarhasta sisälle syömään porkkanoita. Joskus eläimillä on kadehdittavan helppoa - terkkuja sohvalta!

10 kommenttia:

 1. Hih, näyttää the Tomusokeriturkin elämä aika helpolta. Tai siis... Toi makaaminenhan on ääärimmäisen vaativaa. Terkkuja toiselta sohvalta.( ;
  " Parasta on olla tekemättä mitään ja levätä vasta sitten" (sanoi joku viisas joskus)

  VastaaPoista
 2. Ihana kissa ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. En tiennyt että teillä on kissa mutta näyttää todella leppoisa kaverilta!

  VastaaPoista
 4. Mulla oli melkeen samat rötkötysasennot sohvalla. Ja sitten ihmettelen miksi on niska kipeä... Onneksi tomusokerikuorrutukselta sentään vältyin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan kauheeta kun lihakset tulee kipeeksi pelkästä makaamisesta ;)

   Poista
 5. Teidän tallilla oli oikein ruuhka eilen vaika oli pakkasta -20 ;) Ite siinä ihmettelin miten ahkeraa porukkaa siellä onkaan kun jaksavat hevosensa säntillisesti liikuttaa säästä viis! Jos mulla olis hevonen olisin varmaan kanssa laiskotellut ja jättänyt liikuttamatta. Kyllä oli kylmä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sairaan kylmä :D Että täällä kyllä myös yksi laiskottelija, onneksi hevosilla on mahdollisuus liikkua isoissa tarhoissa koko päivä :))

   Poista