torstai 9. helmikuuta 2017

Torstenin ponikoulu

Osa 1, luoksetulo

Tänään ihailin tarhakaverini kanssa sateenkaarea auringonpaisteessa maastolenkillä. Käy katsomassa mun instan feedistä video, mikä on maastolenkeissä parasta!

Kun näitä treenimetodeja on täällä niin kyselty... Niin tässäpä joka ponille hyvä vinkki namitaskun takuuvarmaan tyhjennykseen; 

Vie omistajasi kivalle talvilaitumelle ja kävelytä hänet laitumen toiseen päähän. Mene itse minne haluat, puuhaile hetki omia juttujasi ja odota äänimerkkiä. Kun kuulet vihellyksen, nosta laukka, heitä ilopukki ja tee stoppi namikäden eteen. Toista halutessasi.
 Hyväntuulinen omistaja on joka ponin perusoikeus :)Leppoisia treenihetkiä, palataan taas viikonloppuna! 🌞

-Torsten

18 kommenttia:

 1. Voi miten Torsten on IHANA <3

  VastaaPoista
 2. Heja Torsten, du är super!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jå jag vet, tack so mycket! <3

   Pus och kram, Torsten

   Poista
 3. Sulla ja Torstenilla on aivan erityinen suhde. ❤️

  VastaaPoista
 4. Tuon sateenkaaren alta taitaa löytyä kultainen poni. On se veikeä peli🦄🌈

  VastaaPoista
 5. Hieno Torsten! ♥

  Maarit L. :-)

  VastaaPoista
 6. ihana! :) Miten olet tuon sille opettanut noin hyvin? Antamalla ensin aina namia vihellyksestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tänään kyllä hävetti kun poikakaveri päästi Torstenin kentälle vapaaksi ja se jäi sinne puuhailemaan jotain omia juttujaan, kunnes toisesta päästä puuta sahaillessani vihelsin ja ravillahan se juoksi heti luokseni - mutta voi toisen ilmettä kun tajusin ettei taskuissani ollut yhtään namia! Rapsutukset eivät ehkä maistuneet yhtä hyviltä ;D

   Mutta joo, poni on saanut vihellyksestä namia varsasta saakka, tosin se tulisi varmasti luokse myös ilman vihellystä - aika harvassa on päivät kun se ei jostain syystä halua tulla luokse tai on niin kaukana laitumella että tuuli vie vihellyksen mennessään. Toisaalta tarha-aikaan on usein tarhan portilla jo vastassa, sillä kävelee portille yleensä heti kun tunnistaa oikean auton ajavan pihalle :) Ja saa tietysti aina namin kun haen tarhasta. Pieni palkkio suuresta ilosta :)

   Poista
 7. Hienoa kun hevonen kokee noin suurta halua tulla luokse, olet tehnyt asiat oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Namitaskulla on varmasti osuus asiaan ;)

   Poista
 8. Ihana Torsten, mutta oli mulla kysymyskin, pari postausta sitten sulla oli kuva vapon pikkupussi turpeesta, mistä ostat sen? Oletko ollut tyytyväinen kuivikkeeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eli ostan turvepussit Kirkkonummen K-raudasta ja olen ollut tosi tyytyväinen, ovat kivan kevyitä kuljetella, ei jäädy pakkasilla ja ovat muita turpeita ilmavampia, kuivempia ja valoisampia.

   Poista