sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Laskiaissunnuntaina

rentoilua


Muutama hillolla täytetty laskiaispulla, aamulla sänkyyn kiipeäviä koiria, esteratsastusta katsovia kissoja ja pihan kolaamista, siitä on laskiassunnuntai tehty :) Hiljakseen satavaa lunta, kohta maastokävelylle Torstenin kanssa - poni kranioitiin eilen illalla ja siitä suuntasimmekin nauttimaan tyttökavereiden kesken muutaman lasin viiniä joten rennoin rantein heppailu sopii päivään oikein mainiosti. Kalsarikännit tuntuvat olevan maailmallakin just nyt in, tosin meidän iltaa ei istuttu kalsareissa vaan biksuissa porealtaassa tähtitaivas pään päällä, sellaiset on ehkä enempi meidän juttu ;) Ja on Torstenkin vapaansa ansainnut, sen kanssa kun jatkettiin eilen teemalla less is more ja tehtiin mitä mahtavin laukkatreeni pellolla auringonpaisteessa, sulkuväistö jonka jälkeen jatkettiin vastalaukalla tarjosi mahdollisuuden halailla ponia pohkeilla ja välillä tuli oikein siistejä väistöaskeleita.

Nyt vielä muutama kuva puhelimesta menneeltä viikolta - herkkuhetkiä sunnuntaihisi! ♥❄

Torstenin päiväthän alkavat olemaan kuin suoraan kisahevosen kalenterista, aamupäivällä ratsastus ja illalla hoitoja ;)

Our kind of kalsarikänni - huomatkaa nachoja pöydästä varastava koira ;)

Ja kun maalla ollaan, niin täytyyhän kanatkin käydä aamulla ruokkimassa, jyvät maistuvat kädestäkin. (Nämä kanat ovat muuten esiintyneet blogissa aiemminkin, kurkkaa tänne ;))

Helsinki ♥

Tällä viikolla on kaunistauduttu oikein urakalla. Koska kauneus oikeasti lähtee sisältäpäin, sain tiukan käskyn C-vitamiinikuurille, kirkastaa kuulemma ihoa :)

Keväisin iskee myös sisustusfiilis!



Huomatkaa tuo viisauden perikuva, koira joka pitää sähkölankaa niskassaan. Yllättäen siinä ei sillä hetkellä kulkenut sähköä ;)

Tämän aamun tunnelmia, kissatkin huokaisivat kun telkkarista suorana näytetty Göteborgin horse showssa hienon alkuradan tehnyt Niklas Aromaa tipahti kesken radan - onneksi on laskiaissunnuntai, niin tuskin kukaan jaksaisi enää kakkua pullien päälle syödä ;D

12 kommenttia:

  1. Miten ihmeessä tuollaisen hienon mandariinipuun saa kasvamaan? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, kaupasta hakee uuden jos edeltäjää hoiti väärin - ei sentään, mutta kai se on vähän tuuripeliä näiden kanssa, koska eihän sitä voi tietää jos sitruspuut ovat saaneet kylmää tms jo kuljetuksessa kauppaan, ei auta kuin pitää sormet ristissä että tämä kestää pitkään! Siskollani joka ei ehkä ole the viherpeukalo kukkii ja kukoistaa samanlainen puu jo toista vuotta, ei siis luulisi olevan mahdoton tehtävä minullekaan :D

      Poista
  2. Kertakaikkiaan rakastan näitä kuulumispostauksia joissa kuvakollaaseja. Sun blogi on ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, samaa voin sanoa tällaisista kommenteista ❤️ Kiitos siis sinulle!

      Poista
  3. Onpas kiva postaus, laidasta laitaan kaikkea mielenkiintoista katseltavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Puhelimessa koko ajan muisti täysi kun kuvailua on tullut harrastettua enemmän viime viikkojen aikana :)

      Poista
  4. Ah, taas mahtava hyvän mielen postaus! :-)

    Hevostelun lisäksi ehdin minäkin tapaamaan hyvää ystävääni lauantai-iltana herkullisen ravintolaillallisen äärellä. Sain myös yllätyksekseni myöhästyneen syntymäpäivälahjan! Ja laskiaissunnuntai ei olidi mitään ilman laskiaispullaa (hillolla - mantelikin käy). ;-)

    Torsten sai ammattilaisen antamaa hoitoa. Vuokraheppani oli tyytyminen minun hoitokokeiluihini... Testasin uusimmassa Equipagessa olleen artikkelin neuvoja hevosen pitämisestä terveenä hieronnalla. Jotain onnistuin ilmeisesti tekemään oikein sillä vanhaherra lopetti heinien syömisen (!), rentoutui niin että luomet alkoivat painua kiinni, hengitys syveni ja hidastui. Vaikutuin tästä niin, että aion kokeilla tätä uudestaan ja useampia eri otteita! Jee!

    Keskiviikkona alkaa maaliskuu. Kevät. ♥ Ja sitten kesä. ♥

    Maarit L. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana hyvänmielen kommentti :) Kesää odotellaan täälläkin jo niin innolla. Siitä tulee mahtava ❤️ Mutta on näissä hankikeleissäkin puolensa. Ehkä me laitetaan sukset tai luistimet jalkaa ekaluokkalaisten kanssa vielä tällä viikolla ... Hevospulkkailu olisi parasta mutta sääli ettei Torstenin kyydissä pysyisi ehkä kukaan ehjänä ;D

      Mä olen muuten myös sitä mieltä että itsekin pystyy auttamaan hevosen jumeja ja kireitä lihaksia hieromalla tai ihan vähintään kunnon harjauksella, veri kiertämään molemmilla :)

      Poista
  5. Näkeekö tuota ratsastusta jälkeenpäin enään mistään? :) linkki?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt täytyy sanoa että olisin luullut ohjelman löytyvän areenasta mutta enpäs löytänyt! :(

      Poista
  6. Mieltön setti kalakeittoa, kukkia, kristallia, kanoja, kauneushoitolaa.
    Täyttä elämää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi ❤️ Kyllä näiden viikkojen pitkien työpäivien vastapainoksi tarvitsee vähän kristallia ja kukkia ja kanoja! ☀️

      Poista