sunnuntai 17. elokuuta 2014

Sunnuntai

HUOM! Kirppiksen suosio yllätti, ja iso osa tavaroista on jo varattu yön aikana. Laitan tavarat eteenpäin varausjärjestyksessä :)

Ihana, ihana vapaapäivä


Kulunut viikko meni käytännössä kulkemalla työpaikasta toiseen - kotoa on lähdetty aamulla ja palattu illalla. Eilen, lopeteltuani normaalin pituisen, vain yhden työpaikan sisältäneen duunipäivän, oli ansaitun ratsastushetken vuoro. Kyllä olikin jo ikävä omia poneja - vaikka perjantai-iltana olikin pakko lopettaa työpäivä aavistuksen aiemmin, ja suunnata paijaamaan suomipoikia ;)

Torstenille sopii parikin leparia putkeen - mutta sitä pidempi seisominen, vaikka se laitumella tapahtuukin, saa ponin jäykistymään. Ja laiskistumaan. (Vähän niinkuin kuskikin ;)) Siksipä ensimmäisen päivän treeni oli ainoastaan pohkeeseen reagointia, kevyttä keventelyä.Tänään sunnuntaina omatkin lähtökohdat olivat jo paremmat koulutuuppaukseen, kun edellisenä iltana oli purettu viikon stressiä valkkaripullon ja hyvän seuran avulla. Pettämätön yhdistelmä toimivaan koulutreeniin ;) Saimme tehtyä Torstenin kanssa oikein mallikkaita pätkiä - lähinnä keskityttiin lapojen hallintaan, oman kropan kantamiseen, ja oikeaan istuinluuhun. Laukassa, jossa vihdoin olen ymmärtänyt vastalaukan merkityksen hevosen venyttelyn ja laukan laadun parantamisen kannalta, sain kokea ihka oikein pukinkin ! :D Torsten se osaa aina yllättää - hevonen, joka ei koskaan pukita, pukitti nyt täysin ilman syytä - tai ainakaan ratsastaja ei tietoisesti sellaista ponille antanut.

Whoppaa sanoi poni - niin että kuvaajakin yllättyi tilanteesta ;)
Myös Into pääsi kouluhommiin kentälle. Kyllä sitä taas tuli mietittyä, miten hieno hevonen on mennyt täysin hukkaan. Miten pitkälle olisimme päässet, jos olisin ollut kymmenisen vuotta sitten ratsastajana samalla tasolla kuin nykyään. Ehkä mä ajattelen kymmenen vuoden päästä samalla tavalla Torstenista ja sen kouluratsun urasta ;)


Niskat nyökyssä?Ja on tähän sunnuntaihin mahtunut muutakin, kuin koulutreeniä. Rentoa chillailua - ja vihdoin ja viimein, blogikirppiksen päivitystä !! Sivu löytyy heti bannerin alapuolelta. 

Rentona ja levänneenä kohti uuden viikon haasteita - kivaa viikon alkua teillekin :)

10 kommenttia:

 1. Kulkeepa Torsten korkealla niskalla! Miten ratsastat kun saat sen noin ylös? Hienon näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - on sitä tässä vuosien aikana työstettykin ;) Takapään aktivoimisella, mm. väistättää takapäätä ympyrällä ulos, avoilla, pienillä askelilla, siirtymisillä ... Pitkäjänteisellä työllä :)

   Poista
 2. Intostakin ois kiva nähdä enemmän kuin yhden kuvan, se on niin upean näköinen aina siinä yhdessäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Into on <3 Sen treenit on vaan aika lyhkäisiä, ja kun puolet siitäkin ratsastaja puhuu puhelimeen, ei montaa kuvaa kuvaaja pysty ottamaan ;)

   Poista
 3. Hienot pojat! Mulla on toi sama sininen Spooksin paita, se on mun lempipaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinusta :) Ja kiitos - ja joo, se on tosi kiva paita !

   Poista
 4. Hienosti näyttää menevän ratsastukset.:) upeita kuvia!:)

  VastaaPoista
 5. Hihi, ihana kielimies-Into. :D

  VastaaPoista