sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kesän kaunein ääni

Korkokenkien kopina kesäyössä Helsingin kaduilla, aamun jo valjetessa, asfaltin hohkaessa edelleen lämpöä ja kepeän naurun tulviessa läpi tyttöporukan keskustelun. Se on kesän kaunein ääni - siihen ei kyllästy koskaan. 


Mahtavan yön jälkeen on nautittu rauhallisesta sunnuntaista - lukuunottamatta erään Setähevosen ratsastelua. Into on erittäin täynnä omaa täydellisyyttään, eikä alku- ja loppukäynneistä pitkin ohjin meinannut tulla yhtään mitään Herran kaahottaessa pikakävelyn maailman ennätystä pitkin hiekkateitä kuskin muuttuessä lähinnä kikattavaksi matkustelijaksi. Onneksi sentään kentällä oli joku roti hommassa :) 

Torstenilla oli tänään hieronta, jossa löydettiin ja onneksi saatiin myös avattua hieman isommat jumit kaulassa ja lavoissa molemmin puolin. Torsten nautti käsittelystä omalla jöröjukkamaisella tavallaan :) On mielenkiintoista päästä huomenna testaamaan, miten asetukset hieronnan jälkeen toimivat. 

Nyt kirja käteen ja nauttimaan kotiterassille loppuillan lämmöstä. Leppoisaa alkavaa viikkoa :)


11 kommenttia:

 1. On tuo Into vuosikymmestä toiseen vaan niin hieno. Upeassa kunnossa on.

  VastaaPoista
 2. Minkä ikäinen olet? Mikä on Inton säkäkorkeus?Entä Torstenin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, minä olen 23 v. Inton säkä on noin 156-157 cm ja Torstenin noin 155 cm.

   Poista
 3. Sulla on upeat hepat!:) Ja tosi upea blogi, niin ihania ja mielenkiintoisia postauksia.:) ja kuvat ovat aina niin hienoja!:) kiitos hyväntuulisesta ja hienosta blogista.

  VastaaPoista
 4. Hei pakko kysyä mitä toi kentän pohja on? Ei näytä kuvissa ainakaan ihan perushiekalta? :D Ja osaatkko sanoa pöliseekö yhtä pahasti kun hiekka tekee? :)) Ihanat värit noissa kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siinä on siis kumirouhe ja hiekka sekoitettuna - ja hiekka kyllä pölisee. Ei ehkä ihan niin paljon kuin pelkkä hiekkakenttä.

   Poista
 5. Ratsastat todella hienosti hepoillasi, siististi ja huolellisesti. teitä on aina ilo katsella.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, kiitos paljon! Vaikka tietysti sitä tulee tänne blogiin valittua ne kivoimmat kuvat treenistä ;)

   Poista