perjantai 29. elokuuta 2014

Mars estesatulaan !

Ne vähät kerrat, mitä olen ratsastanut viime viikkoisten valmennusten jälkeen (jotka btw sujuivat oikein hyvin Torstenin osalta - on se hyvä että edes toinen meistä osasi hommat, sillä itse tunaroin ihan koko rahan edestä), olen joutunut kuvien ja fiiliksen perusteella myöntämään, että istuntani hajoaa käsiin, leviää perseelleen tai ihan miten päin vain. Ei kuitenkaan ole siis sitä, mitä sen pitäisi olla!


Kuvat viime kertaisilta ratsastuksilta.

Torstaina, vaparin jälkeen, olin jo hieman huolestunut, missä mättää, kun Torsten ei liiku eteen. Kävipä jopa mielessä, että nyt ei ole ponny ihan kunnossa. Vaan niinpä sai taas ottaa peilin kauniiseen käteen ja todeta, että sieltä se syypää katsoo takaisin. Kun keväällä sain ohjeeksi Grantilta pitää jalkaa aavistuksen taaempana (alapohje taakse --> hevonen hidastaa ja jää odottamaan, alapohje eteen --> hevonen eteen), otin neuvosta vaarin. Ja nyt ollaan siinä pisteessä, ettei kukaan enää ainakaan tuoli-istunnasta pääse sanomaan ;) 

Ennen peiliin katsomista otin kuitenkin satulan pois ja ratsastin loppuajan ilman penkkiä, varmuuden vuoksi. Poni liikkui kyllä paremmin, mutta toisaalta jouduin itse keskittymään istumiseeni huomattavasti enemmän ilman satulan antamaa tukea.


Into on myös päässyt kouluhommien äärelle :)


Läheisriippuvaiset ...;)

Mutta miksi tänään satuloidaan poni estepenkin alle? Estesatulassa on melko mahdotonta pitää jalkaa liian takana - ainakin itselläni jalka siirtyy helposti jopa liian eteen estesatulan muotoilun takia. Ja sehän sopii - katsotaan, josko muutaman päivän estepenkkikuuri auttaisi tilanteeseen :) Takapuoli ei kyllä kiitä, meidän sata vuotta vanha ja kivikova Stübben ei ole se penkki, mitä joka päivä haluaisin käyttää ... ;)

Hyviä treenejä - ja niin, kivaa alkavaa viikonloppua myös! :)

6 kommenttia:

 1. Suulla on ihanat hepat!!

  VastaaPoista
 2. Tulin tänne blogiin, kun sitä on kehuttu. Haluaisitko kertoa miksi et käytä kypärää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä siihen sen kummempaa syytä ole, toisinaan käytän ja toisinaan en.

   Poista
  2. Aha. Täytyy jättää blogi lukematta, ettei ahdista.

   Poista
 3. Inton hermorakenne on aivan omaa luokkaansa kun se jaksaa sietää tuota puuhapete Tooperttia, jonka ei olisi ihan pakko piehtaroida toisen päälle... ihanat velikullat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Into on niin hieno. Ja tietysti myös Torsten :)

   Poista