lauantai 2. elokuuta 2014

Hevoshullu

Koko kulunut viikko on ollut mahtava. Se on ollut kaikkea sitä, mitä kesäiseltä työviikolta voi vain toivoa. Maanantaina pidin hevosvapaan ja suuntasimme ystävän kanssa juhlistamaan viinipullon kanssa kesää ja uuden viikon alkua. Juomisen jälkeen iski tietysti myös nälkä, joten kävelimme Caruselliin syömään. Ilta oli ihana, nauravainen. Ilmasta tuskin tarvitsee erikseen mainita.Keskiviikkona lähdimme isommalla porukalla istumaan Mattolaiturin terassille valkkarille. Sateen yllättäessä siirryimme Ursulaan. Jo pimenevässä illassa oli mahtavaa kävellä takaisin keskustaan, kun clubit availivat oviaan ja ilmassa oli todellista keskiviikon humua. Ihana, hevosvapaa ilta tämäkin. 

Torstai oli Inton klippaus ja puunauspäivä. Setä ei meinannut pysyä nahoissaan, vaan huuli pyöreänä nautti kun karvat tippuivat tallin lattiallle. 
Perjantaina otettiin vähän univelkoja takaisin. Nukuin yhteentoista. Hevosilla yllättäen vapaa. 

Tänään, aamun valjetessa, olo oli kuin teinitytöllä konsanaan. Jäi aamupala välistä, kun tallille oli kiire. Viikkojen ajan hieman hataralta tuntunut kouluratsastusinnostus on palannut. 

Testasimme Torstenin kanssa uutta kentän pohjaa. Tykkäsimme kovasti sen tuomasta joustosta. Poni vaikutti olevan töihin paluusta vähintäänkin yhtä innostunut kuin kuskinsa - valitettavasti Torsten esittää sen vauhdilla ja minä kaipaisin ehkä jotain muutakin ;) Pidin treenin melko kevyenä, vapaita kun on viikolla ollut niin monta. (Vaikka sisareni ja äitini ovatkin huolehtineet molempien poikien ruoka- ja hemmottelupuolesta kiitettävällä tavalla, kiitos!) Treenin jälkeen ratsukko oli hyväntuulinen. Koko viikon ollut loistava olotila oli nyt potenssiin kymmenen. Ratsastus on uskomaton laji. Sen tuomaan euforiseen fiilikseen ei yllä mikään muu - ja jos sitä ei syystä tai toisesta pääse tai halua harrastaa, tuntuu, kuin jotain puuttuisi. 

Montako jalkaa? Siis miten? Ristiin?


Torsten pääsi kesän ensimmäisen shampoopesun kautta tukka hulmuten laitumelle nauttimaan loppupäivästään Inton kanssa. Minä suuntaan keskustan sykkeeseen - edessä on mitä luultavammin mielettömän ihana, lämmin kesäilta kera ystävien, valkoviinin ja uusien korkokenkien. Ne täytyy ehdottomasti käydä koeajamassa tanssilattialla ;) 

Ihanaa lauantai-iltaa myös teille <3

P.s. Siirappimaisen imelä postaus ei tietysti ole ollut ihan koko totuus - mutta uskoisin, että jokaisella meistä on jo omassa elämässään riittävästi huolta ja murhetta. Mutta nyt on kesä. Ja kesällä, silloin saa nauttia. Murehditaan sitten myöhemmin. 

6 kommenttia:

 1. Sun blogi on tosi kiva, tykkään lukea just tämmöisiä blogeja. Hevosaiheinen vähän tekstiä ja paljon kuvia. Alan seuraamaan sun blogia :) Ratsastat hienosti. Monta vuotta oot ratsastanut? Mä oon ratsastanu vasta vuoden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Mä olen käytännössä ratsastanut koko ikäni :)

   Poista
 2. Sinut on haastettu! http://omillajalustimilla.blogspot.fi/2014/08/65-haaste.html

  VastaaPoista