keskiviikko 13. elokuuta 2014

Arki

Mun täytyy tarkkaan pohtia, millä lahjuksilla uskallan viikonloppuna tallille. Torsten vielä saattaakin olla ihan jees fileis, kun on säästynyt työnteon aiheuttamalta hiksulta, mutta Into - se ei kyllä ihan hevillä unohda viikon tallivapaata.

<3

 Sain sunnuntaina hälytyksen ekan luokan open sijaiseksi, eikä käynyt mielessäkään kieltäytyä. Vaan samaan aikaan onkin vielä kakkosduunissa työsopimus päällä... Päivisin olen siis opettamassa ja ihmettelemässä Aapista, ja sen jälkeen saan ajaa reipasta vauhtia Lepuskiin, josta kotiudun yleensä puoli yhdentoista kieppeillä.

Ai miten niin sosiaalinen elämäni kuihtuu kasaan? :D Oikeastihan tämä on ihan tuttu kuvio, ystävät tietävät että viikonloput ovat syksyn ja "arjen" saapuessa ainoat mahdolliset päivät saada allekirjoittanut ulos tuulettumaan. Eikä se oikeastaan haittaa. Tervetuloa, ihana, hektinen arki. Kesästä kerkeää onneksi nauttimaan vielä viikonloppuisin :)

16 kommenttia:

 1. Oon ihastellut blogissasi olevia kuvia pitkään ja nyt rohkenen kysyä mikä kamera sulla on käytössä? Varmaan järkkäri? Ja mikä objektiivi? Teillä on aina niin upeita kuvia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - mulla on ihan huippu hovikuvaaja :) Kamera on Nikon D300S ja putkina AS-F Nikkor 24-70mm f2.8 ja AS-F Nikkor 70-300 mm f2.8 :)

   Poista
 2. Olisipa aina kesä ja loma! ;) Olis tää hevosharrastelukin vähän helpompaa... Toisaalta, järjestelykysymys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, olisihan se helppoa! Vaikka ei mulla lomaa kesäisinkään ole ;) Mutta vain yksi työ ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Teen opettajien sijaisuuksia, mutten ole pätevä opettaja :)

   Poista
 4. Älä huoli, Poikaset ovat olleet hyvin tyytyväisiä elämäänsä vaikka eivät olekaan päässeet jumpalle... Pääasia että kesä jatkuu, laidunta piisaa ja herkkukuriiri toimii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, voin vain kuvitella Torstenin tyytyväisenä myhäilevän laitumella vatsa täynnä mysliä jota se ei todellakaan tarvitsisi ;)))

   Poista
  2. Todellakin tarvitsen mysliä !! Ethän tahdo että alan muistuttamaan jotain riisitautista nulikkaa ?? Ja omppuja ja porkkanoita ja extra-nameja, joka ilta !! Ja ihan tiedoksi vaan Jilla että iltapuuronikin on isompi niinä iltoina jolloin sinua ei tallilla näy ;) Katsos "Hyvä ruoka, parempi mieli" t. Hymypoikasi Torsten

   Poista
  3. Torstenilta pitäisi piilottaa netti ... ;)

   Poista
 5. Osaat kyllä tehdä lyhyistäkin postauksista hyväntuulisia ja hauskoja.:) ja muutenkin kirjoitat postaukset todella kivasti. Jatka samaan malliin.;)

  VastaaPoista
 6. Hei, oletko päivittelemässä kirpputoria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen, toivottavasti pian kerkeää! Päivät on vaan aika täyteen bookattuja :)

   Poista
 7. Tänään ekaa kertaa tänne päädyin ja ihastuin! ihan rentolla ja hyvällä mielellä kirjoitettu blogi. Jää seuraamaan!

  VastaaPoista