sunnuntai 25. elokuuta 2013

Täydellinen viikonloppu

Suunnitelmanani oli jo eilen tulla hehkuttamaan teille, miten järjettömän hyvä Torsten oli ratsastaa. Siis aivan megasuperhyvä. En sitten loppupeleissä kuitenkaan kerennyt sitä vielä eilen tehdä - oma läppärini kuoli (uskomaton tuuri, meidän nelihenkisen perheen neljästä koneesta kolme on kuollut viikon sisään ...), aurinkotuoli vanhempien terassilla oli aivan liian houkutteleva ja loppuillasta pitikin olla jo helsingissä. Kävimme ystävien kanssa hohtokeilaamassa Kampissa ja siitä kävelimme Torniin yksille drinkeille. Vaihteeksi vähän rauhallisempi ilta, mikä oli tätä sunnuntaista päivää ajatellen oikein hyvä vaihtoehto! ;) Ja keilaus, vitsi se oli hauskaa. Täytyisi varmaan käydä useamminkin, vaikka mun taidot nyt kummoisia olleetkaan. Joko keilasin täyskaadon tai heitin pallon ränniin. Kerran onnistuin heittämään pallon taakse päinkin - se vaati kyllä jo erikoistaitoja ;)









Mutta nyt, nyt mulla olisi koko ilta aikaa kertoa täydellisestä, pienestä ja pyöreästä ponistani, joka lauantain treenissä oli loistava ratsastaa. Teimme paljon samoja tehtäviä kuin Milja oli edellisenä päivänä ponille teettänyt, vastalaukkaa, väistöjä ja reipasta liikkumista. Torsten liikkui hyvällä sykkeellä, ryhdikkäänä, kevyenä sekä suorana. Oikeastaan voisi sanoa, että me noustiin täysin uudelle tasolle eilen. Tai siis melkein, mun leuat kyllä roikkuu edelleen jossain rintojen päällä ...... 



Myös suunnittelemani viikko-ohjelma meni Torstenin osalta uusiksi, kiitos vaan ponin kengättömän etujalan. Maastoilun sijaan se sai viettää tänään ihan vapaata. Into pääsi kuitenkin hommiin, nimittäin kärryajelulle. Viimeksi kun kävimme yhdessä kärryttelemässä, oli minulla pienoisia vaikeuksia saada Intoa ollenkaan valjastettua, kun hän oli lievästi sanottuna intoa täynnä! Saimme silloin onneksi yhdessä äitini kanssa ohjattua Herran kärryineen maneesiin, jossa pystyin laittamaan loput remmeistä kiinni ja kiipeämään kyytiin. Liikkeelle lähdön jälkeenhän I oli silloinkin ihan loistava oma itsensä, vapaalla ohjalla ja reippaalla askeleella pistettiin menemään. Ihan niinkuin tänäänkin - tänään onnistui myös valjastus normaaliin tapaan, vapaana pihalla :) Lenkki oli mitä mainioin, niin kesäinen ja rentouttava. 


Chill!

Oma iltalenkkini ei myöskään ollut hullumpi. Hiki virtasi, ja ilma tuoksui ihan loppukesän mökki-ilmalle. Nyt jo edesmenneiden isovanhempieni mökki oli ihana paikka, etenkin loppukesäisin. Silloin se ei enää muistuttanut niin kovasti äitini johtamaa työleiriä, vaan kaikki pystyivät myös hetken rentoutamaan ja nauttimaan luonnosta. Vaikka eipä minua saatikka siskoani kovasti työllä siellä rasitettu, kun oltiin niin nuoria. On se hassua, miten hyvin erilaiset tuoksut nostavat pintaan mielikuvia ja tunnetiloja, pitkänkin ajan jälkeen.


Aurinkoa, lämpöä ja kesäisiä tuoksuja alkavaan viikkoon! :)

8 kommenttia:

  1. Vau mikä liike Torstenilla!! :) näyttää että se on noussu niskastaan ainakin 20 cm :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niskasta en tiedä mutta venyvyyttä askeleessa kyllä löytyi! :)

      Poista
  2. Hienot Ponnyset !
    (mutta mihin sä taas säästelit niitä parhaimpia kuvia... )

    Tuoksumuisti toimii vahvana tunnetiloja pintaan nostattavana aikakoneena. Loppukesän tuoksut ovat kyllä ladattu suloisella haikeudella.

    Läppärien joukkokuolema on niiiiin syvältä. Argh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mun mielestä otin käyttöön parhaat kuvat :P

      Poista
  3. Näköjään myös vanhat läppärit ja uudet kamerat on hankala yhtälö; mun varsin hyvin rakennettu kotiläppärini meinasi eilen tehdä niin ikään kuoleman kun se ei ymmärtänyt HD laatuista videota vaan tilttasi aina kameran siirtoprosessissa ihan totaalisesti. Näköjään ei tarvitse olla paljoa uudempi kampe, kun tämä työkone ne nyt nätisti imee sisuksiinsa niin viedään sitten tikulle ja takaisin kotiin...

    Hienoja kuvia ja fiiliksiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykytekniikka on niin kamalaa ... Ja sitä on niin riippuvainen, jos puhelin tai läppäri hajoaa - sehän on yhtä kuin maailman loppu! :D

      Poista
  4. Wautsi, Torsten on näissä uusimmissa kuvissa aika peli! Tsemppiä. :)

    PS. Täällä olisi pieni kuvahaaste. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Täytyy vaan keskittyä näihin kuvion ja fiiliksiin ja skipata kokonaan tämän päiväinen epäonnistuminen pois mielestä.

      Kiitos haasteesta, täytyy heti mennä katsomaan ! :)

      Poista