tiistai 20. elokuuta 2013

Kangistelua

Molempien poikien treenit jatkuivat tänään. Alun perin olin suunnitellut maastoilua, mutta onneksi muutin päivän ohjelmaa. Torstenille ainakin tuntuu sopivan tosi hyvin muutaman päivän putki töitä - ihan niinkuin Intollekin. Into on kuitenkin sillä tavalla tasaisempi ratsastaa, ettei ole juuri väliä, onko edellisenä päivänä maastoiltu, vietetty vapaata tai tehty töitä. Se tekee duunia aina sata lasissa ;)


Torsten puolestaan vaatii läpiratsastusta. Eilinen puurtaminen tuotti tulosta, ja Torsten oli oikein hyvä tänään. Pitkästä aikaa menin kangilla, ja T tuntui olevan paljon enemmän sinut niiden kanssa kuin ratsastaja, joka oli vähintään joka toisella askeleella hukassa ohjiensa kanssa ;) Viime kerrasta onkin kulunut jo miltein puoli vuotta, ja silloin ei todellakaan kaikki mennyt putkeen. Poni pelasi kielellään enemmän kuin laki sallii. Vaan toisin oli asiat tänään! T tuntui tosi tyytyväiseltä, suu oli kiinni ja kieli oikealla puolella :) Lähinnä me vaan kevenneltiin ja laukattiin suoria linjoja, mutta hikihän siinäkin tuli, molemmille. 









Intoa ratsastelin kentällä ilman satulaa, samaan aikaan hyppärin ja seitsemän muun ratsukon kanssa! Harvoin meidän tallilla tuollaisia ruuhkia on ;) Into oli niin magee. Sen teki selkeästi mieli vähän elvistellä, näyttää hyppääville ratsukoille, miten hommat oikeasti kuuluisi hoitaa. Alkuraveissa se ehkä yritti jopa vähän viedä mua ;) Kuitenkin hetken päästä se oli kevyt, tasainen, ryhdikäs ja tahdikas. Myös laukka oli tosi hienoa! Ihan loistava Into <3

Koko kesän olen käyttänyt valoisia iltoja tekosyynä, kun aamulla väsyttää. Mitäköhän sitä seuraavaksi keksisi, kun edelleen pitää väkisin valvoa puoleen yöhön, sillä seurauksella että aamulla (tietenkin) väsyttää? Niin huonoa TV-viihdettä, että sitä on jo pakko katsoa? Hyviä tekosyitä pohtiessa, oikein makoisia unia! :)

6 kommenttia:

  1. Samaa täällä pohdin. Miksei voi vain mennä nukkumaan? Ei, sieltä tulee vielä joku random amerikkalainen hapatussarja joka pitää väkisin katsoa, vaikkei seuraakaan. Ja taas harmittaa aamulla kun haluaisi torkuttaa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on ihan kauheeta kun jää vaan tuijottamaan kaiken maailman turhia ohjelmia ... :D

      Poista
  2. Mä käytän näitä pimeitä aamuja tekosyynä kun väsyttää... Miten ihmeessä keskellä kesää (eikö vielä ole kesä ?) tarvitsee aamulla ja illalla sähkövaloa näkemisen avuksi ?

    Mutta asiaan, Hevosesi sun olivat eilen vedossa. Hienot poijat. Sääli etten tajunnut tulla kameroimaan kentän laidalle. Intosta olisi helposti saanut "sukuposti kuvia" :)

    VastaaPoista