torstai 11. huhtikuuta 2013

Kankikaikkonen

Voiko päivä mennä pieleen, jos sen aloittaa tälläisten pöytien ääressä?


Tai no, sainhan mä tietty illalla satikutia mun "personal trainereiltä", kun kerroin mitä olin tänään maistellut ;) Siinä sitä sai taas tehdä punneruksia niin että kroppa tärisi. (toim. huom., olen tehnyt jotain lihaskunnon kasvatukseen viittaavaa kokonaisten kolmen päivän ajan.)

Torstenista olen ihan pikkaisen huolissani. Siltä on vähän veto pois - tai jotain sen tyyppistä, en vain  millään keksi, että mikä Ponnya vaivaa. Se tuntuu vähän väsyneeltä, mutta kuitenkin halutessaan siinä on virtaa. Oudointa on hännällä huiskiminen, ja että ratsastuksessa joudun välillä pyytämään sitä eteen. Kamalaa :D Ja hännän huitomista ei tapahdu ratsastuksessa, vaan välillä hoitotoimenpiteissä. Täytyy tarkkailla tilannetta. Tänään ratsastuksellisesti T oli kyllä jo parempi, tai niin hyvä kuin se nyt seipään nielleen perunasäkin kanssa voi olla. Ilmeisesti itsessäkin on jotain vikaa, kun en pääse rentoutumaan selästä ja hartioista kunnolla. 

Äiti ehdotti, että piirtää silmät mun kypärään, niin kukaan ei huomaa tätä mun pikku vikaa...

N. 5 % ratsastuksesta muistan kerätä kaikki leukani ylös. Silloin ollaan tietty kieli keskellä suuta.



Into taustalla; Booooring! No, kyllä Setäkin viikonloppuna taas hommiin pääsee! :)



Huomenna poni saa pitää lepopäivän ja loppuviikoksi pitää keksiä työnteon lisäksi jotain mukavaa. Kuten Inton kanssa rapsuttelu :) Se taitaa olla parasta, mitä mun pojat tietää!

4 kommenttia:

  1. Voi Torsten, toivottavasti sillä ei oo mitään ihmeellistä !

    Nää sun postaukset saa kyllä aina hymyn huulille, hajosin totaalisesti tolle yhelle kuvatekstille... kaikki leukani :DDD

    Voi vitsi tossa vikassa kuvassa on jotenki ihan kesäinen fiilis !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leukoja löytyy kuule oikein kuvatusta kuvakulmasta kymmeniä!! :D

      Poista
  2. Sun kypärään voisi liimata sellaiset hullujen päivien silmät ;)

    Oikeesti, on varmasti ponillekin tosi turhauttavaa kun namitasku ottaisi ponista kivoja kuvia, niin kuski tekee kaikkensa ettei niin käy ;)
    Pitääkö siihen kentänlaidalle raahat joku f***ing H:K:H Prins Carl Philip shorsiloissa kekkuilemaan niin saattaisit hetkellisesti siirtää katseesi ponin niskasta muihin lihaksiin ;)

    Enkä nyt vielä kauhean huolestunut olisi ,ja pillit soiden klinikalle lähtisi, jos poni huiskasee kerran hännällä kun sille yöpaitaa puen. Ehkä sitä harmitti kun joutuivat Inton kanssa lopettelemaan rapsuttelut ja sisälle ihanasta ilta-auringosta ;)

    Mutta kaikkien kaatumisten ja satulanvaihtojen jälkeen tuskin siitä mitään haittaakaan olisi jos joku jossain välissä ponin rangan tsekkaisi... (tilaa Erika ja Sybil )
    Koska ihan pakkohan siihen että poni saattaa hetkellisesti jäädä hitaaksi pohkeelle on löytyä lääketieteellinen syy, sillä ratsastuksellinen se ei missään tapauksessa voi olla, eihän ;)


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ei Prinssin lihakset vedä mitään mun Torsten pojan niskalihakselle, sun täytyy keksiä joku super bodari, että kiinnostus heräisi ;)

      Toivottavasti nyt Juppe auttaisi, katsotaan sitten uudestaan :)

      Poista