torstai 25. huhtikuuta 2013

Tulppaanit


Rento torstai. Päivä alkoi auringon paisteella jota säesti vesisade. Oli ihanaa istua keittiönpöydän ääressä, lukea blogeja ja nauttia lettuaamiaista. Mä voisin tottua sellaiseen! Toisaalta, nyt kun on istunut illankin koneella - työpäivästä puhumattakaan - niin huomaa, että mitä sitä tekisikään ilman poneja. En halua edes kuvitella elämää ilman niitä. Silloin tällöin muistukset hevosettomasta elämästä ovat kuitenkin ihan paikallaan. Tietää taas, minne sitä oikein kuuluu. 

Into pääsi metsälenkille hoitajansa kanssa, ja molemmat pojat saivat paljon porkkanoita. Oli ihanaa saada viestiä, että nyt on ponit hoidettu ja kaikki on niillä hyvin :) Kiitos jälleen! 

Terveysintoilijat, älkää lukeko enempää. Lettujen lisäksi olen nauttinut tänään Mc Donaldsia ja macaronseja. Enkä ole liikkunut yhtään. Huomenna sitten - tai viimeistään lauantaina aamutallissa ;) Rentoa viikonlopun alkua teille, ja kiitos jälleen viime postauksen kommenteista, lämmittävät mieltäni <3

7 kommenttia:

  1. Voi kun kauniit kuvat tässä postauksessa! Muutenkin vaikuttaa kivalta tämä blogi, itseä varsinkin suokit kiinnostaa paljon, niin tykkäsin. <:

    VastaaPoista
  2. sait uuden lukijan! tykkään kovasti tästä blogista, upeita hevosia:)

    VastaaPoista
  3. Otat todella nättejä kuvia! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva blogi! Kokonaisuus on tehty huolella, tekstit, ulkoasu jne. Sait yhden lukijan lisää! ;)

    VastaaPoista