tiistai 5. maaliskuuta 2013

Täydellinen dietti

Kävin tänään äitini kanssa lounaalla Hietaniemen kauppahallissa. Kierreltiin ja ihasteltiin, eikä oikein osattu päättää, mihin oltaisiin istahdettu syömään. Loppupeleissä meidän ei tarvinnut jäädä sinne ollenkaan syömään. Seistiin nimittäin siinä käytävällä ja pähkäiltiin, kun samalla hallin ovi aukeaa, ja kaksi komeaa miestä kävelee sisään. Mä tiedän toisesta välittömästi, nopealla vilkaisulla, kuka sieltä kävelee vastaan, mutta vedän nopeasti katseeni alas, samalla hieman punastuen. Vasta miehen ollessa kohdallani nostan katsettani, ja hillitön hymy valtaa kasvoni, kun törmään lempeisiin, säihkyviin silmiin sekä leveään ja naureskelevaan hymyyn. Hetki kestää ehkä sekunnin tuhannesosan, jonka jälkeen molemmat jatkamme matkaa. Hänen päivänsä tuskin muuttui (miksi mun pitää aina silloin, kun pitäisi olla edustava, pukeutua tallitakkiin, feikkiuggeihin, ja #¤&% sentään, ponnarikampaukseen, joka on tehty kuminauhalla pehkoon, mikä tarvitsisi kipeästi kampaajän käsittelyä!), mutta mä luulen, että elän sillä sekunnilla ainakin viikon. Niin joo, ja se mies oli yks Jare. Aika moni Cheekinä tuntee. Ei varmaan tarvitse lisätä enää mitään. 

Kuvan hallin ihanista, täytenä notkuvista pöydistä napsaisin vielä silloin, 
kun olin järjissäni, enkä muistuttanut 14 vuotiasta ihastunutta teiniä. 

Paitsi äidilleni, joka luuli että näin jonkun tutun. Jepjep :D Mukavaa päivää teillekkin! :D

12 kommenttia:

  1. Teinix :)

    Sukupolvien välinen kuilu on todeksi kirjoitettu.
    Siinä missä sä näit _miehiä_ (???!!!) ,näin mä sivusilmällä jotain junnukolleja ja korkeintaan ilahduin siitä että nuoriso on löytänyt kauppahallit ;)


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyllä ehkä käydä useammin, siellä oli kyllä aika hyvännäköinen valikoima miehiä muutenkin :D Vaikka parhaimman näköinen istuu tietysti tässä sohvalla, mun vierellä :)

      Poista
  2. Iiiiiiks :-) Kade, kade, kadee !

    Tämä täti fanittaa kybällä Tiihosen poikaa. On se. Hyvä ja söpö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdyn tähän kuoroon. Kyllä on Tiihosen poikaa ilo katsella. Eilen totesin, että uusi sukupolvi se vasta melkoinen onkin, Isac Elliot (tjtnsp) on i-h-a-n-a, kyllä huolisin vävykseni. Ja näkisittepä miten Esikoisen ripset väräjävät kun hän katsoo sitä samaa ja samaa ja samaa youtubepätkää uudelleen ja uudelleen. Ne viimeiset hymynvälähdykset saavat Teinin sydämen väräjämään <3

      Poista
    2. Hihii, on se vaan niin Ihku! Vaikka mun täytyykin myöntää, että oikeasti "ihastuin" mieheen Vain elämää TV-sarjan myötä, oli niin lutunen ja symppis ja ujo siinä, ei mitään mitä olisi kuvitellut.

      Poista
  3. Arvasin heti kun ovi aukesi ja katse laskeutui, kuka sieltä tulee! :-D Mun kaveri on myös viimesen kuukauden aikana törmännyt Cheekiin pari kertaa ihan krapuloissaan ja edellispäivän meikit naamassa :-D

    On se aika kuuma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennustaja :D Sun kaverilla pitäisi ehkä myös olla jotain ennustajan taitoja, ja mielellään saa lähettää niitä tännekin ;)

      Poista
  4. Hehehe :D Voin niin nähdä tuon tilanteen, heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mä luulen, että ne kasvot ei ikinä poistu mun verkkokalvoilta... :D

      Poista
  5. Hih, aina vaan luen (eli käännän mielessäni) otsikon muotoon: Täydellinen Deitti. Niin olisikin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös !

      Tosin oli se täydellinen diettikin. Lupasin itselleni että otan jatkossa eväät mukaan kun lähden Jillan kanssa lounaalle. Ei me kuitenkaan saada mitään syödäksemme kun bongailemme ihan erilajin herkkuja ;)

      Poista
    2. No olis, todellakin! :D Ihan oikeesti mä menin ettiin sinne kauniita pääsiäismunia, vaan löysinkin todellisen kultamunan ;) Sen ympäri ajattelin ensin tehdä postauksen, mutta totesin sen olevan ehkä vähän turhan rivoa ;)

      Poista