sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Hyvän mielen viikonloppu



Miten teidän viikonloppu on sujunut? Mä voin kertoa, että omani on ollut paras pitkiin aikoihin. Se on aika hyvin, ottaen huomioon kuluneet, esimerkiksi lähimmän kuukauden, mukavat viikonloput.




















Eilen oli rento aamupäivä, mukavaakin mukavampi maasto poikien kanssa, ja mitä mahtavin ilta ihanassa seurassa kirjaimellisesti pöydillä tanssien suomalaisen musiikin (!) tahdissa. (Anna mulle tähtitaivas, anna valo pimeään, voi että kun se on soinut koko päivän päässä... :D) Mä viihdyin jopa pilkkuun asti baarissa, hurjaa ;) Ihan ongelmitta ilta ei kuitenkaan startannut, kun tajusin jättäneeni lompakon kotiin - eli rahat ja henkkarit - mukana oli onneksi vähän käteistä. Olo oli kuin teinillä konsanaan, kun sain hipsiä baariin sisälle toivoen, ettei ikää kysytä ;) Sitten puhelin alkoi hälyttää akun loppumista, ja lopulta totesin olevani liian väsynyt kotiin raahautumiseen, joten jäin ystävättärelleni yöksi. Neljän tunnin yöunien jälkeen sain pyynnön käydä töissä, joten ei muuta kuin tilaamaan taksia ja raahautua työpaikalle. Ystävällinen taxikuski odotti kunnes sain nopean homman tehtyä, ja ajoi sitten minut vielä kotiin, missä hän jälleen joutui odottamaan että sain lompakkoni sisältä, niin pääsin maksamaankin tämän reissun ;) Kotona sain sitten onneksi nukkua ja kärsiä huonosta olosta, ennen kuin lähdin poikien luokse.

Palaan vielä lyhyesti eiliseen maastoiluun. Juteltiin äidin kanssa lenkin alkupuolella, nähtyämme moottorikelkan jäljet tiellä, ettei sellaiseen olisi kiva törmätä. Eikä me onneksi sellaiseen törmätty. Moikattiin kuitenkin yhtä hullua moottoripyöräilijää! :D Torsten oli ihan täpinöissään, haastoi taas iskää ja oli utelias pyörästä. Hassu poika <3 (Ja pähkähullu Iskä!)

Tänään piti sitten olla tosituuppauspäivä, mutta gröhöm, hieman heikon voinnin ja mahtavan ilman vuoksi lähdettiin sitten maastoilemaan! Teki kyllä hyvää. Poneille ja ratsastajille. Ehkä Torstenkin on saanut ladattua akkuja, niin jaksaa ensi viikon valmennukset. Heti huomenna on luvassa Antin koulutuuppaus, tiistaina hyppäri ja torstaina Maken ohjasajo. Sunnuntaina pitäisi vielä jaksaa vähän ratatreeniäkin, kun järjestämme jälleen tallillamme omat rataharkat. Paljon aktiviteettia siis luvassa! :) Niin, ja Intokin saa palailla normaaleihin töihin.


Että sellaista. Senni the Guru oli saanut laitettua tykkäys-nappulan, iso kiitos siitä! :) Nyt täytyy vain keksiä blogiin tykkäämisen arvoista kirjoitettavaa ;)

Mukavat viikon alut teille kaikille, ottakaa ilo irti tämän päivän viimeisistä vapaista tunneista :)

4 kommenttia:

  1. Voi mahoton mikä 'tuuri' sulla on ollut :D
    Ja mahoton daddy, tuolleen lähtee mopolla kurvailemaan. Villitsee vielä muutkin pärinäpapat ennen aikojaan tielle.

    Meillä pari kahelia kelkkailijaa jaksaa pitää seutukuntaa jännityksessä. Yksi kelkkaili tanakassa 2,7 promillen kelkkailukunnossa ja toinen keulittaa talvileluaan tilaamme ympäröivillä pelloilla. Hevosilla pitää kiirusta kun pitää lähteä tarhassa viivalle kelkan kanssa.

    Mukavaa viikkoa sinne teille! Olkoon aurinko kanssanne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, noi promilleissa ajajat (oli sitten mopo, kelkka tai auto alla) on tosi turhauttavia! Ja vaarallisia tietty myös...

      Kiitti ja samoin sinne! :)

      Poista
  2. Ihana aurinkoinen viikonvaihde :)
    Tykkäsin !

    VastaaPoista