tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kaipaatko lomaa?

Riistääkö omistajasi sinua jokapäiväisellä työnteolla? Kierrätkö kenttää ympäri tunnista toiseen (tai sille se varmasti ainakin tuntuu), kantaen uskollisesti omistajaasi selässäsi? Onko kesälomasi muuttunut työleiriksi omistajasi viettäessä lomaansa tallilla?

Viime kesänä pidimme Inton kanssa lomaa miltein koko kesän läpi. 

Nyt minulla on tarjota sinulle ratkaisu ongelmaasi, sopuhintaan tietty! Tule kesäksi laitumelleni - täällä omistajat käyvät vain huutelemassa laumani jäseniä, heiluttelevat käsiään, juoksevat ehkä vähän karkuun ja palaavat sitten takaisin kotiin. Täydellinen rauha koko kesän yli on taattu !

Kesäloma ei ole voimassa hetkinä, jolloin omistajasi tuovat minulle kauraa tai muita vastustamattomia herkkuja. Silloin sinun täytyy itse kieltäytyä työnteosta, ilman minun apuani. 
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi minulle, niin kesälomasi on turvattu. Laumastani ei hevosia töihin ihan niin vain oteta, se on varmaa !

lomaterkuin, Torsten

8 kommenttia:

 1. Oi hitsit kun oisitte lähempänä niin täältä tulis yks nuori jäbä Torstenin koulutettavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en tiedä onko se hyvä idea, Torsten vaan opettaisi miten vältetään työnteko :D

   Poista
 2. Suokit ovat tunnetusti ruudinkeksijöitä. Meidänkin polle hiffasi, miten saada vapaata. Jos omistaja ei muutoin ymmärrä, että vuosivapaat kuuluvat itseoikeutetusti jo heti kesän alettua, on ryhdyttävä tuumasta toimeen. Sen voi tehdä siten, että pitää kengät kyllä kavioissa, mutta siten, että niillä ei voi tehdä töitä. Mielellään puoli-irti kuin kiinni tai ilman kenkää. Sehän nyt olisikin ikävä jos pitäisi ilman kenkää lomaa viettää, mieluummin kiinni, mutta sillei, ettei lomailu muutu sairastarhailuksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenkien vääntelyt onkin sitten ihan oma lukunsa. Kyllä ne on taitavia ...

   Torstenin laidun (ja tarha) puuhissa erikoisinta on, että kyllä hän itse aina tulee töihin. Muut eivät vaan saa mennä, että ponilla on koko aja seuraa ? :D

   Poista
 3. Torsten, Free Spirit ;)
  Mokomaa ponia ei yhtään hävetä juksailla ihmisiä, puhumattakaan sääntöjen kunnioittamisesta.
  Itsehän se toki tulisi aina hommiin, kavereiden vaan ei tarvitse rehkiä.
  Oppikirjaesimerkki suomenhevosesta joka halutessaan oppii kaiken kerrasta. Hyvän ja pahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torstenia eivät säännöt koske :D Onneksi on huijattavissa nameilla... Vielä ;)

   Poista