sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Myrskyn jälkeen

on poutasää 

Eilisen luokan ruusuke saatiin tänään kotiin :))

Sunnuntaiajelulla Laakson viikonlopun viimeisenä päivänä ajelimme rauhallisesti kilpailupaikalle. Ihailimme maisemia ja kehuimme autossa kilpaa hienoa Torstenia, josta on kuoriutunut oikea luottohevonen. Mikään tai kukaan ei tunnu häiritsevän häntä, vaan poni pysyy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa. 

Sellaisissakin tilanteissa, missä on yritetty kaikki konstit saada hevonen syttymään. Energybootz-tuubilla, kannuksilla, piiskalla ... Ei häiritse. Torzenilla on zen kohdallaan ... 

Verkassa sain muutamia hyviä pätkiä esitettyä, mutta matkalla radalle sunnuntaiajelijoita päästettiin ohi oikealta ja vasemmalta, joten paistattelimme jälleen päivää ennakoitua pidempään kentän laidalla odotellessamme omaa vuoroamme näyttää A luokassa kelpo Helppo C-rata. Lähtölistat nyt ovatkin ihan turhia ;)


Minä syön magnesiumia. Se rauhoittaa :)
Öööööh ... Me ollaan taidettu eksyä :))))

Niin, ja sitä rataa on varmaan turhaa sen kummemmin analysoida. Mielestäni A-tason radassa on yliarvostettua ratsastaa hyvät tiet, joten oiottiin mutkat suoriksi. Ravilisäyksen sijaan näytimme pätkän laukkaa ja koko radan muoto ja tempo olivat täysin Helppo C kelpoiset. Tällainen julkinen nolaaminen arvosteltiin päälle 54 prosentilla.

Ponin palkintomyrkyt ;)


Nyt saa kaupunkielämä hetkeks riittää, me niin suunnataan huomenna maastoon :) Mahtavaa viikonalkua sinulle!

28 kommenttia:

 1. Onnea eilisestä ja hyvälle näyttää alue a debyttinne kampausta myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia - verkassa muutamina hetkinä tuntuikin ihan hyvältä, mutta ne fiilikset eivät kantaneet radalle asti.

   Torstenille sopi yllättävän hyvin tuo verkkoletti, ja sen tekemiseen käytetyt minuutit jaksoin minäkin nysvätä kuminauhojen kanssa ;)

   Poista
 2. Hahah ihanan kriittisesti olet kirjoittanut, mutta ainakin kuvissa näytätte oikein hyviltä! ;) Onnea sijoituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä radalla naurattanut :DDDD Kiitos onnittelusta!

   Poista
 3. Onnea vielä sijotuksesta!

  VastaaPoista
 4. Onnea sijoituksesta! :) ja ootpa hyvin osannut tuoda tähän telstiin sitä oikeaa tunnetta hihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo, tunteita ei kyllä viikonlopusta puuttunut :D

   Poista
 5. Onnea rusetista! :) Mä naureskelin tälle sun tekstille näin maanantaiaamuna avokonttorissa niin et työkavereiden oli pakko kysyä mikäs niin naurattaa :D Ei pidä ottaa turhan vakavasti vai miten se meni :D Ainakin näytätte hyvältä kuvissa, joten luulisin teidän näyttävän hyvältä myös luonnossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoi kun oltais näytetty edes puolet tästä kapasiteetista mikä verkassa näytettiin, mutta ei ... Ja täytyy kyllä sanoa, että aiemmin ei Torsten ole pohjista juuri piitannut, mutta eteenpäinpyrkimyksen on jotenkin pakko liittyä tosi kovaan ratsastuspohjaan! Pitää varmaan mennä hetkeksi ratsastamaan pellolle niin kisapaikkojen pohjat tuntuisivat taas luxukselta, oman kentän pohja on selkeästi liian joustava kun siinä on niiiiin helppoa leijua ;))

   Poista
 6. Onnea täältäkin! :) Nauratti tuo: "Minä syön magnesiumia, se rauhoittaa." :D Oon samaa yrittänyt syöttää omalle tammalle ku tuntuu sitä "sytytystä" olevan vähän liianki kanssa...Sähän voisit puhua T:lle et jos lähettäs sitä zeniään mun Katille niin me puolestaan lähetetään teille aimo annos räjähtävyyttä? ;D -H&K-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi magnesium on oikeasti tehnyt ihmeitä. Tosin niissäkin on eroja... Pitäisi varmaan syöttää sitä vasta kisojen jälkeen, että pysyisi poni hereillä radalla :D

   Ja tehdään ihmeessä vaihtokaupat, räjähtävyyttä me kaivattaisiin!! :D

   Poista
  2. Pitää laittaa aimo annos teille postiin..Varoitan että pienikin annos Katin energiaa saa Torstenin lähtemään tilanteesta kuin tilanteesta, vähän niin kuin telekkä pöntöstä. :D

   Poista
  3. Haha, pistä tulemaan vaan, mä lähetän takaisin jos tuntuu liian tehokkaalta ;)

   Poista
 7. Oukki-doukki, tämä selvittikin asiaa kun ihmettelin tulospalvelua jossa sinun jälkeen lähtovuorossa oleville alkoi tulla tuloksia, luulin että olit jäänyt pois? mutta siellä olikin jotain sählinkiä lähtövuoroissa.
  Onnittelut lauantain sijasta ja älä sure sunnuntain pisteitä, Laaksolla ei ole helppoa kisata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, harmittavaa sählinkiä, sillä kansliassa siitä ei mainittu mitään, sanottiin vain että hopi hopi kun meitä oli siellä kuulutettu aiemmin... Mikä oli vähän kummallista, kun ihan aikataulussa paikalle saavuttiin... Vasta kun olin lähdössä radalle ilmoitettiin että et pääse vielä, listoihin tehty viime hetken muutoksia? Se oli vähän tylsää, mutta tuskin meidän prosentit oikeasti jäivät siitä kiinni :)

   Ja joo, olen kyllä oikeasti itsestäni ylpeä että uskalsin lähteä, sekä ponin hienosta käyttäytymisestä, nyt pitää vain keksiä joku keino millä eteenpäinpyrkimys löydetään kisatilanteissa - kotona kun sellaista ongelmaa ilmenee hyvin harvoin.

   Poista
 8. Aina ei voi olla paras päivä, nyt vaan leuka pystyyn ja kohti uusia haasteita!;)
  Se on hienoa, että sinulla on Jilla hieno asenne elämää kohtaan- kaikkea ei pidä ottaa turhan vakavasti :) tästä voisi moni ottaa mallia ;)

  Ratsastat kyllä Torstenilla siististi (tästäkin päivästä huolimatta) ja Torsten liikkuu todella upeasti! :)

  Ja blogiasi on aina yhtä mukava lukea -hyväntuuliset postaukset laadukkailla kuvilla - mitä voi enempää pyytää?
  Kiitos siis paljon tästä upeasta blogista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos itsellesi kivasta kommentista! :)

   Torstenin varmaan tekisi mieli kysyä, että olitko katsomassa sitä hillitöntä tuuppausta mitä ratsastaja Laakson radoilla harrasti ;D

   Poista
 9. Tykkään sun asenteesta ja mahtava hevonen =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain se on huumoria vedettävä tällaisen suorituksen jälkeen :D

   Poista
 10. Repesin tuolle magnesiumille, niin on tyytyväisen oloinen Torsten:D
  Kaksi luokkaa ja toisesta ruusuke! ei mitään syytä olla tyytymätön. Sitäpaitsi ihan hyvin voi syyttää olosuhteita, jos kilpailijat menee radalle ihan miten sattuu niin kyllä se kuskia koettelee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä on hevosessa eroa kuin päivällä ja yöllä jos miettii kevään ensimmäisiä kilpailuja jossa alla oli sinkoileva ruutitynnyri vrt tämä pullapoika :D Meidän pitäisi ehdottomasti kilpailla talvikaudella, kun hevoseni ei ole laidunrento :D

   Ollaan me oikeasti ihan tyytyväisiä. Ei täältä pohjalta pääse kuin ylös päin! :))

   Poista
 11. Onnittelut sijoituksesta! :) Ja A-ratoja vaan alle! Tuletteko elokuussa meillepäin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kyllä mä vähän katselin niitäkin kisoja, mutta katsotaan nyt vielä vähän tuota treeniä :D

   Poista
  2. Pikkuveli saattaa tehdä debyyttinsä siellä valmentajan ratsuna, jos kaikki menee putkeen.. ;)

   Poista
  3. Juhuu, vitsi sitä olis niin hauska tulla katsomaan! Kun kuvien ja videoiden perusteella ainakin löytyy paljon yhteneväisyyksiä näistä kahdesta :)

   Poista
 12. Hieno Torsten! Käytöksestä sille 110%

  Varovainen ratsastus näyttää aina, noh, vaatimattomalle. Kiinnostavalle kuin shakin peluun katsellu;)

  Ens kerralla valkoisten aitojen sisällä kuvittelet olevasi peltoilemassa.
  Isoa liikettä ja itsevarmuutta niin se on siinä. Ja molempia teistä kyllä löytyy, kunhan muistat pakata ne kisareissuille mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin hyvät käytöspsteet ponille tästä viikonlopusta.

   Kyllä meillä on vielä pitkä matka päästä siihen pisteeseen, että pystytään esittämään kotona opitut asiat myös kisatilanteessa ...

   Poista