maanantai 19. marraskuuta 2012

Tripla Passoa Spritella


Kuluneen viikon päivät ovat sisältäneet paljon ratsastuksellisia onnistumisia, tanssimista, jonkun verran alkoholia, joulufiilistä ja merta! 



Päällimmäisenä mielessä viime viikon lopusta on tähtihetket Inton kanssa, sen hyvä ratsastettavuus ja erityisesti kootumpi laukka. Wou, mikä fiilis oli, kun Pappa vaan kokoaa yhä korkeammalle, takapää työskentelee yhä enemmän ja ohjastuntuma kevenee huomattavasti. Super Into <3 


Torsten puolestaan on tuntunut vähän jäykälle, luultavasti aiempaa korkeampi muoto ja hieman erikoiset jättiloikat hyppärillä aiheuttavat tämän... Torstaina olin todella ylpeä ponista, joka meni maneesissa puomeja kuin mikäkin estehevonen, ilman minkäänmoista kiirettä mihinkään; kuu ja tähdet olivat jälleen paikoillaan ;)



Perjantaina pojat saivat riekkua maneesissa irti, ja lauantaina ihana tallikaveri huolisi pojat sekä  liikutti Inton, kun suuntasin viikonlopuksi  pikkujouluristeilylle :) Oli tosi kiva reissu, jossa syötiin liikaa, juotiin riittävästi, tanssittiin jalat kipeäksi ja ihan vähän shoppailtiinkin. Koko reissussa mulla ei ollut muita kuin korollisia kenkiä mukana, ja tottakai Tukholmastakin lähti kultaiset blingbling korkkarit messiin, mutta voin kyllä sanoa, että kotiin kun pääsin, laitoin kaikki kengät suoraan kaappiin, enkä halua nähdä korkoja hetkeen ;)



Ensimmäiset jouluruuatkin päästiin Siljan buffassa nauttimaan, ja muutenkin vanhan kaupungin jouluinen fiilis tarttui, joskin, mulla on ollut joulufiilis jo vaikka kuinka ja kauan... En mitenkään pimeydestä, lumesta tai mistään talviurheilusta piittaa, mutta joulu kauniine asioineen ja ruokineen, se on niin ihanaa aikaa <3 Täytyy vain osata blokata jonkun verran tuota kaupallisen joulun tuomaa painetta pois, niin hyvin pärjää! Koska sehän ei se tarkoitus ole, vai mitä :) 



No, sunnuntaina sitten lievässä hang ouverissa miltei suoraan laivalta tallille, mutta ei puhettakaan että mitään oikeaa ratsastusta olisi pystynyt harrastamaan, vaan suuntasimme maastoon! Poni the Torsten oli oikein todella pörheänä, jännä kun on pari päivää pois selästä, niin omasta mielestäni hän oli levinnyt taas joka suuntaan... Siis ei lihonnut, mutta levinnyt lihaksikkaasti :D




 Pikku pätkä ajateltiin mennä kevyttä ravia, mutta poneilla oli oma ajatus tähän, ja laukattiin oikeasti _kovaa_ pitkä pätkä. Mulle ei kyllä tullut mieleenkään että olisin ruvennut yhtään himmailemaan, keskityin vaan pysymään selässä ja pitämään kaiken aamupalan sisällä, ja kyllä sitten vähän raskaampi ylämäki himmasikin Torstenia mukavasti ;) Ei se kyllä koskaan ole noin kovaa laukannut, koska Intokin vähän niinkuin jäi taakse...? Molemmat ponit oli koko loppumatkan hyvin tyytyväisiä itseensä, ja jäivät vielä tyytyväisempinä talliin syömään porkkanoita ja iltapäiväheiniä, kun tämä neiti suuntasi vihdoin kotiin ja sohvalle... 



Tänään tiedossa toivottavasti vähän rauhallisempaa liikuntaa kentällä, huomista hyppäriä varten. Viikonloppuna on myös tiedossa pitkästä aikaa Maken ohjasajo-opetusta ja aamutallia, ja mahd. pian olisi pakko päästä katsomaan Twilightin vika osa, onpas surullista :/ No, toivottavasti kaikki lehtien arvostelijat ovat väärässä huonoine arvioineen, ja leffa täyttäisi kaikki odotukset, niin kuin kaikki aiemmat leffat ovat tehneet :) Tekemistä siis taas riittää; palaillaan, toivottavasti ennen ensi viikkoa ;) 



2 kommenttia: